Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A czy B?

Faceci jakie kobiety wolicie? Chodzi mi o wyglad figury.

Polecane posty

Gość kawalerowicz
nie bądź taka koleżąnko pruderyjna, w końcu nie chodzi o nagie fotki, tylko zarys sylwetki, a buzi pokazywać nie musisz.

Gość kobieta z figura BBBB
do A czy B, widzisz kobieto, bo teraz są takie głupie czasy, że kobietom odbija, jedna chce być lepsza od drugiej i wszystkie się odchudzają i myślą, że to anoreksja przyniesie im szczęście, a tak nie jest. Faceci mogą widzieć 20 takich chudych ale jak Ty wchodzisz na salę moja droga to masz którego chcesz, a wiesz dlaczego? - bo jesteś kobieca i prawdziwy samiec widzi w Tobie najlepszą samicę do kopulacji. A jeszcze jak masz piękną twarz to wygrałaś w tym życiu. Zamiast się zadręczać powinnaś wykorzystać swój atut.

Gość A czy B?
coś pomiędzy 2 a 4

W taki razie nie jest źle. Powinnaś być dumna że masz taką figurę a nie się w kompleksy ładujesz.

Gość A czy B?
Moje wymiary to mniej więcej 91-67-93 więc aż tak dużego wcięcia w talii nie mam. Po za tym u dołu brzucha mam fałdkę :(

Gość kawalerowicz
musisz mieć piękną dupke

Gość hejhej:)
Autorko, mam identyczne wymiary :) (wzrost 172cm). Ile ważysz?

Gość A czy B?
Jeżeli chodzi o to, to mam faceta :p Właśnie wykorzystałam moment, że śpi więc mogę się poużalać na kafe. Jakby zobaczył ten temat to by mnie chyba zabił :D :P

Gość A czy B?
Mój wzrost to 167 ważę około 55kg. Wcześniej ważyłam 47-49

Gość A czy B?
hejhej:), a masz kompleksy? Czy dobrze się czujesz w swoim ciele?

Gość az mi sie nie chce wierzyc ze
tak malo wazycie przy tych wymiarach. Ja mam podobne, moze nieco wieksze biodra (cycki 92, talia 68, doopa 98), ale mam 157cm i waze 65kg!

Gość kobieta z figura BBBB
a ja mam 170, i waze 64kg,

Gość hejhej:)
Ja mierzę 172 i ważę 59kg. Rok temu ważyłam 10kg więcej :D więc cieszę się z tego, co jest i co się utrzymuje :) Może dodam, że jestem po 30tce. więc kompleksów nie mam ;)

Gość A czy B?
az mi sie nie chce wierzyc ze, waga wadze nierówna. Wszystko zależy od wielu czynników. Mam koleżankę, która jest niższa ode mnie, waży tyle co ja i jest 3x szczuplejsza. Uprawiasz jakiś sport? Jeżeli tak to masz więcej tkanki mięśniowej, która ma swoją wagę.

mam prace fizyczna ale jakos specjalnie sie nie mecze. Tez mnie to dziwi, wiecie, kiedys chcialam oddac krew i nie dopuscili mnie, bo był wymóg: waga powyżej 50kg. Ja wtedy wazylam 65, moze 62 i nie chcieli mi uwierzyc, ze waze wiecej niz 50 i koniec koncow nie moglam oddac krwi. A mam 157cm przypominam. Nie mam jakos duzo miesni, mam fałde na brzuchu, brzuch ogolnie galaretowaty, miekki, uda tez miekkie i z cellulitem. Ale wymiary mam jak wyzej. Nogi mam troche grube, moze to przez to?

Gość A czy B?
Co do oddawania krwi to ja ważyłam 49kg i wzięli ode mnie krew, ale to jeszcze nic! Wzięli ją również od koleżanki, która ważyła 45! Zdziwiłam się, bo byłam przekonana, że jej nie dopuszczą

no jak ja poszłam, to mówili, że minimum 50kg, ale nie mieli wagi i oceniali na oko. Mówiłam, zważcie mnie, jak nie wierzycie. Ale figura figurze nierówna, to prawda. Ja mam dość grube, mocne kości, moze one też cos ważą :-) stopy mam chude, kościsto-żylaste, a każdy but jest na mnie za wąski - bo sa szerokie, nie grube. Tak samo dłonie - szerokie, ale palce krótkie. Bary mam porzadne. Moze tu sie kryje waga.