Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A czy B?

Faceci jakie kobiety wolicie? Chodzi mi o wyglad figury.

Polecane posty

Gość A czy B?

A. Chudziutką, z płaskim brzuchem, dużym wcięciem w talii, smukłymi długimi nogami ale z malutkimi piersiami np rozmiar 70A lub 70B i z malutkim, prawie że płaskim tyłeczkiem B. Z trochę grubszą ale nie grubą, z brzuchem niezbyt idealnym (powiedzmy jest tam jakaś mała fałdka) wcięcie w talii w normie ale z większymi piersiami 70D i większym tyłkiem.

Gość koneser_-
pomiędzy a i b ładny, kształtny tyłek, piersi mogą być małe lub średnie, szczupła, ale nie kościotrup, i najważniejsza ładna zapadająca w pamięć buzia.

"Kobieta ma być kobieca". Chuda kategorycznie odpada. Musi mieć trochę ciałka. Cycki też nie mogą być wielkie. Nie bardzo znam się na rozmiarach, ale niech będą takie nie małe ani nie duże. Takie przeciętne :). Ale i tak wygląd jest nieważny, ja patrzę głównie na charakter, osobowość i na to czy nie zależy jej na opinii innych oraz jakie ma poglądy na świat.

Gość A czy B?
Jeżeli chodzi o rozmiar to 70A i 70B to prawie, że deska. 70D są to średnie piersi na pewno nie za duże.

Gość to ja ;-)
ja też B :-)

Jak widzę na ulicy chodzące takie wychudzone "coś". To nie mogę uwierzyć że to "coś" (w tym przypadku kobieta) mogła doprowadzić siebie do takiego stanu. A kobiety jakich wolą facetów :classic_cool:?

Gość A czy B?
Nie wiem jak inne kobiety ale ja wolę bardziej miśków :P Tzn na pewno bez przesady ale nie lubię chudych facetów (chociaż pewnie jakbym się zakochała to nie sprawiałoby mi to problemu) Przynajmniej można się przytulić do czegoś mięciutkiego :P

Gość Zielonawy
Prawidłowa odpowiedź - ŻADNĄ W dzisiejszych chorych czasach totalnego upodlenia mężczyzn przez kobiety najlepiej zostać gejem!

@A czy B? B : Idealna. Jak by miała z te kilka kg więcej nic by się nie stało. Wiadomo że spasła być nie może :). Wypowiedz się może o facetach :).

Gość rnglenrtgke
totalnego upodlenia...?

@kobieta z figura BBBB To zdjęcie co podałęś/aś stanowczo za szczupła jak na mój gust. Ja uważam że to co ma trochę ciałka jest piękne :).

@rnglenrtgke Większą wartość ma to co mają na sobie niż to jaką one same mają wartość osobistą. Mówię tu o makijażu, ubraniach itp.

Gość kobieta z figura BBBB
ale o proporcje mniej wiecej chodzi, ja mam 95 w biuscie, 95 w biodrach i 72 w pasie, pomimo ze az 72! to i tak wydaje sie bardzo szczupla w pasie, bo mam szerokie zebra i kocham moja figure, nie zamienilabym z zadna:)

Gość ja wole A
szczupła filigranowa, niezbyt wysoka w okolicy 160- 165 max - takie mnie najbardziej kręcą :P

Gość hm............................
Najlepiej z płaskim brzuchem, dużym wcięciem w talii, niepłaską pupą i większymi piersiami.... :) taką figurę jaką mam ja;) A co do pytania: To różne są gusta... tu wypowie się 100, że B, ale czy to znaczy, że lepsza??? Po co w ogóle się porównywać ? Porównywanie to brak szacunku dla siebie i świadczy o kompleksach:(

Gość hm............................
kobieta z figura BBBB A ja mam 93 w biodrach, a tylko 61 w talii:) i 91 w tzytzykach;) Na temat swojej figury usłyszałam milion pozytywnych uwag... ale czy to znaczy, że jestem lepsza?? Każda z nas jest jaka jest i jest wyjątkowa! Grunt to świetnie czuć się we własnym ciele:)

Gość staszkałe
w sumie to nawet moze byc to B, ale jak wydaje za duzo kasy to won :classic_cool:🖐️

Jak ja bym chciał być kobietą... :( Nawet jeśli byłbym samotny to się bym zabawił wibratorem i doznania niesamowite. A mężczyzna to co? Zwali sobie konia, kilka sekund przyjemności którą czuje się tylko podczas wytrysku i po sprawie bo już ciężko 2 raz pod rząd. A kobita może ile chce. Ma taką przyjemność a nie chce nawet się nią podzielić z mężczyzną. ŁAJ!??

Gość A czy B?
Przyznaję się bez bicia, że temat założyłam z powodu swoich kompleksów. Wcześniej byłam bardzo szczupła jednak przytyło mi się trochę i teraz strasznie się tym zadręczam. Nie mogę się pogodzić ze swoim wyglądem i nie dam rady schudnąć, dlatego też zastanowiła mnie opinia innych na ten temat. kobieta z figura BBBB, mam bardzo podobne wymiary do Twoich

Gość A czy B?
Przykłady już podałam i znajdują się powyżej

Gość kawalerowicz
kobietki z taką sylwetką są bardzo fajne, sexowne, a nie jak te asexualne chudzielce. wrzuć może jakaś fotkę sylwetki :) chętnie bym popatrzył na te Twoje kształty.

Gość A czy B?
Fotki nie mam, ale nawet gdybym miała to i tak bym nie dała :P