Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Kogo byś wybrała - przeciętnego Polaka, czy pięknego Araba?

Polecane posty

Gość dwdwedewded
z dwojga zlego- przecietnego polaka

Gość taka jedna pani...
Araba...

Gość g r zybek
ARABA ZDECYDOWANIE

no zdania sa podzielone moze dlatego ze nie kazdy ma wystarczajaca wiedze na ich temat.kurde moja siostra sie z ciapatymi zadaje :O

jak ja kiedys na ulicy spotkam to udam ze jej nie znam.piekno to nie wyglad zewnetrzny a wewnetrzny a araby wiadomo jacy sa

Odmienna kultura miałaby nic nie znaczyć?!Dla mnie religia to sprawa kluczowa,poglądy na świat i styl życia też,a islam to jedna z gorszych religii ;/;/ o nie nie nie Arab odpada.Żadnej mądrości,przeważnie zakłuty ograniczony łeb,który na dodatek traktuje kobiety jak przedmioty i jest nieszczery,sypie głupimi komplementami z których nic mi nie przyjdzie bo nie jestem taka głupia zeby na takiego lecieć ale on jest na tyle głupi żeby tak przypuszczać,że to co robi jest zajebiste.Co mi z markowych ciuchów jak facet do bani a ciuchy to nic nie znacząca pierdoła.Poza tym arab i pociągające oczy? Kiedy ja w ich oczach widze dzikość ale iście diabelską,ani odrobiny ludzkich uczuć w nich nie ma,takie bezmózgie zwierzeta.Bariera językowa..i jak tu sie z takim dogadać a przecież rozmowy są bardzo wazne.Jak takiemu zaufać? Owszem,może jeden na milion jest inny.Ale generalnie arab to antymateriał na chłopaka Co do polaka to szkoda że nie umie być wrazliwy ani romantyczny.Chociaż z drugiej strony jak "Zdejmie kurtke i to bedzie dla ciebie parasol, a on sam bedzie mokry jak scierka. " - to jednak cecha ludzi wrażliwych a sytuacja romantyczna :D Ty autorze masz naprawde jakąś obsesje na punkcie ciapaków :P

"Zazwyczaj wybiera się pięknych ludzi do związku a dopiero potem patrzy się na charakter i można się zakochać. " Ja tam nie skreślam przeciętnych z wyglądu bo bywa że jak spodoba mi sie czyjś charakter to i on sam wydaje mi sie przystojniejszy :P A jak charakter jest świetny,cudowny to i facet cały jest cudowny

mój facet nie może być muzułmaninem,żydem,katolikiem czy innym tego pokroju takich od razu skreślam,moge ich lubic i szanowac jako ludzi ale na mojego partnera nie pasują i tyle.A to tylko przykład,troche mnie dziwi jak ktoś ma ogólne wymagania typu :przystojny bogaty przebojowy".Jakby poglądy charakter i dopasowanie sie nie liczyły.No i oczywiście szczerość i miłość więc wrażliwość faceta również i to czy szanuje kobiety

millutka to niedobrze. pewnie siostra ma klopoty z waga i stad ten akt desperacji :( tęczowy księżyc wiesz, obsesja bym tego nie nazwal, nie wiem jakos lubie pisac na ich temat. szczegolnie lubie momenty kiedy moge powyzywac ich laski stad. taka glupia rozrywak, by urozmaicic monotonnie pracy. Ogolnie jestes tepa, nie wiem co masz do zydow czy katolikow. skreslasz 96% facetow w tym kraju, bo sa katolikami. jebnij sie w leb. lewactwo wypralo ci mozg :(

wypraszam sobie 🖐️ nic do nich nie mam jako ludzi,toleruje ,po prostu partner to partner.Ma to być osoba która do mnie pasuje a po prostu bycie z katolikiem wywołałoby za dużo konfliktów,na pewno chciałby dzieci w wierze wychowywać a ja tak nie chce.Poza tym kiepsko byłoby z porozumieniem u nas,on miałby żal że ja jestem inna a ja że on.Po prostu tak jak jedni wolą spokojne brunetki inni zwariowane blondynki tak katolik czy żyd to nie mój typ,facet nie dla mnie i tak skreślam ich,dla mnie to zbyt duża przepaść po prostu,no niestety taka już jestem mam inne poglądy na rózne sprawy niż katolicy i w dodatku jeszcze poglądy religijne mają dla mnie znaczenie.I co z tego że jest ich większość.To znaczy ze mam z braku laku z kimś takim być chociaż to mi nie pasuje? Albo mam na siłe sie zmienić chociaż trudno by było? To Już wole być sama ...

Gość dvccszsc
nigdy w życiu Araba choćby nie wiem jak był piękny, miły, uroczy, przystojny itd sretete nigdy bym nie zaryzykowała

Gość karina2345
miałam dwie znajomości z arabami- jeden prawdziwy arab, drugi z nich to pół polak pół irakijczyk mieszkający od urodzenia w Polsce 1. biją na łeb każdego polaka POD WZGLĘDEM TRAKTOWANIA KOBIETY Z NALEŻYTYM SZACUNKIEM I UWIELBIENIEM , TO JEST JAKBY ZUPEŁNI EINNY WYMIAR ZWIĄZKU NIŻ Z ZAKOMPLEKSIONYM POLACZYNĄ-PROSTAKIEM KTÓRY BARDZO NIEWIELE POTRAFI w każdej dziedzinie,a polacy wypadają bardzo marnie W PORÓWNAniu z innymi narodowościami a nie tylko z arabami, jak wynika z MOJEGO OSOBISTEGO DOŚWIADCZENIA LEPSZY OD POLAKÓW OKAZAŁ SIĘ : HIPSZPAN,WŁOCH,ANGLIK,AMERYKANIN I ARAB(w ilości 2) dlatego wybrałam jednego z obcokrajowców-- (dodam,że jestem kobietą wykształconą,na wysokim stanowisku,a nie bywalczynią rejonów sex turystyki)

Gość Chryste Panie , Mateczko Kozł
no biją w ryja swoje kobiety, z piąchy albo z nogi

Gość simian raticus bingalaszatanu
Polskie picze są k00taszone na potęgę przez arabusów, murzynów i ciapatych! Wstyd i wiocha!

Gość karina2345
po 2. obalam mit- arabowie są zróżnicowani pod względem budowy-jeden miał bardzo małego, drugi ogromnego 3. sex -najlepsi są Włosi i ogólnie południowcy, Arabowie ,pózniej europa zachodnia szary koniec -sfrustrowani Polacy z zegarkiem w ręku,którzy nie dają kobiecie w łóżku prawie nic -- 4. nie jestem nastawiona antypolsko-- po prostu POLACY WEŻCIE SIE DO ROBOTY, DO LECZENIA ZĘBÓW ,LEPSZEGO WYKSZTAŁCENIA POD KAŻDYM WZGLĘDEM NIE TYLKO AKADEMICKIEGO:)

Polki wychowane przez kościół katolicki idealnie się nadają na żony arbusów, są odpowiednio głupie i przygotowane do tego by być traktowane jako tzw gówno.

Gość karina2345
DO---simian raticus bingalaszatanu KOLEGO ZALEWA CIĘ ŻÓŁĆ ZAZDROŚCI- LEPIEJ ZASTANÓW SIĘ DLACZEGO TAK JEST dlaczego polki tak postępują---bo polacy się nie starają , to nie jest męskie a wręcz tragiczne

nie starają się bo ich kościół katolicki przygotował do tego, kobieta jest po to by służyc mężowi, więc po co sie starać??????????