Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nerwki nerwki

Cipronex + depresja... yyyyy

Polecane posty

Gość nerwki nerwki

Słuchajcie, jestem przerażona. Mam - po parumiesięcznej przerwie - znowu nawrot zapalenia pęcherza. Przedtem brałam 3, może 4 razy Cipronex na to. W ulotce jest napisane, że jeśli występuje depresja lub psychoza to MOŻE się nasilić podczas brania. I za ostatnim razem jak brałam, nasiliła się, po 1 tabl. zażytej wieczorem miałam całą noc przechlapaną, myślałam, że umrę z rozpaczy (choruję na depresję od dawna). I wtedy postanowiłam tego leku już nie brać. A teraz lekarka mi zapisała znowu Cipronex, a ja zapomniałam po paru miesiącach jak strasznie się po nim czułam... I już wzięłam pierwszą tabl. o 18.15. A potem mi się przypomniało. I tak się boję że szok :( że w każdej chwili zacznie się najczarniejsza depresja tak jak wtedy. Już za późno, żeby zwymiotować. No i mam straszne bóle pęcherza i cewki, liczę że lek to załagodzi. Co ja mam robić??? Na razie nie mam pogłębienia depresji, ale przecież to się może stać. Chyba umrę z lęku (no niestety, fobie tak działają). Mogę się jakoś na siłę rozweselić? Lepiej się pomodlić (jestem bardzo wierząca) czy raczej obejrzeć jakąś komedię? (chociaż komedie raczej mnie nudzą, rzadko śmieszą) Może polećcie mi jakąś super śmieszną komedię bo i tak mało ich widziałam, już nie wiem co robić :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować