Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domi84

sex na pierwszej randce

Polecane posty

czy to, ze para kocha sie na pierwszym spotkaniu przekresla szanse na zwiazek? czy swiadczy to o zainteresowaniu tylko seksem? jakie są wasze doświadczenia?

Moim zdaniem z reguły zmniejsza szanse na coś poważnego... ale znam wyjątek, taką parę, u której zaczęło się od seksu, a powstał bardzo udany związek...

Gość z reguły to ludzie do sibie
nie pasują 🖐️ wiec trzeba się umówić z 50 żeby poznac kogoś fajnego

Gość addddddd
i co za problem czy na pierwszej czy po 10 rantce cie bzyknie i zostawi:-P

Gość staszkałe
mówimy tutaj o spotkaniu za kase, to ok, jak najbardziej :classic_cool:🖐️

Dla mnie jest to dziwne, ze moze kierować człowiekiem tak silna potrzeba zblizenia, ze nie moze z tym poczekać do ktoregos tam spotkania. to w kwestii, że wg mnie po prostu nie wypada.

Gość wiem i powiem ci ze
U mnie był na drugim spotkaniu. Gadaliśmy wcześniej ponad miesiąc przez internet. 2 lata i 8 miesięcy razem.

Gość wiem i powiem ci ze
Szkoda życia na czekanie, ja już stara jestem:P

Nie wyobrażam sobie i nie wiem jak z tego może być coś poważnego. Już od razu masz wszystko na tacy podane:O Więc po co się starać?:O

Aggie --> a to twoi faceci staraja sie tylko zeby cie przeleciec? nie masz innych zalet ktorymi mozesz faceta zatrzymac przy sobie? Mam, ale zdecydowanie wolę jak ktoś je najpierw pozna i polubi a później przejdzie do innych rzeczy.

Zdesperowana, w sumie mnie to nie dziwi, bo to chyba ich typowa cecha narodowa, z całym szacunkiem dla kraju oczywiście:)

no ok, to tak wolisz, ale nie mow ze jak cie facet przeleci to nie ma szans na zwiazek bo taki facet rzeczywiscie nie nadaje sie na zwiazek skoro liczy tylko na twoja dupe i nic wiecej :) w takim wypadku bardzo dobrze ze sobie poszedl prawda? chociaz powiem ci szczerze ze mi sie to jeszcze nie zdarzylo, zawsze chcieli cos wiecej, z wiekszosci jak pisalam byly zwiazki.. i to takie paroletnie.

facet to facet bez wzgledu na narodowosc, oni sa do siebie wszyscy podobni. wczesniej w ten sam sposob zaczelam z moim ex. polakiem. z nim bylam 4 lata, a wczesniej z wlochem 3 lata. jakos zawsze zaczynalam od seksu. a jak z kims nie chcialam byc to i tak sie okazywalo ze nie chcial sie odczepic.

Ja nie mówię, że nie ma szans:) bo szanse są zawsze. Po prostu czułabym się taka "wyprana" z czegoś.

tak tak, jednak anglicy wyjątkowo kojarzą mi się z kimś kto bzyka wszystko co popadnie, skacze z kwiatka na kwiatek a związki traktuje jak jedną wielką neverending party...a jak ktoś nowy to why bother ze "starym".

I fakt, seks od pierwszego wejrzenia:) to dla nich standard, jeden znajomy opowiadał mi z wielkim oburzeniem jak to jego kumpel nie poszedł z laską jeszcze do łóżka, a są już ze sobą trzy tygodnie :D:D:D:D

Zdesperowana nie mówię o wszystkich, bo ludzie są jak wiemy różni. Rodziny, no dobrze, niech mają :)

Gość fioletowe irysy
A ja zawsze bylam porzadna dziewczynka i nie dawalam sie zaciagnac do lozka, a z moim obecnym mezem, po poltora roku pisania przez internet, poszlam do lozka na pierwszej randce... jestesmy od lat szczesliwi ze soba.