Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talia_D

Zachodzimy w ciaze!

Polecane posty

Talia_D hmmm id do ginekologa na wizyte najlepiej hmmm trudno powiedziec co to jest naprawde byc moze to jest plamienie implatacyjne wiec stawiam na ciaze pozdrawiam i zycze 2 kreseczek:)

Oj panterka zeby to była ciążą!Ale te małe skrzepy mnie martwią.Jutro wybiorę sie chyba do lekarza

To mój 21 dzien cyklu.Brzuch pobolewa cały czas,raz lżej raz mocniej. No to chyba Poczekam do @..

owidocznie odpuscias i moze faktycznie sie udalo i ty jestes zdrowa i partner tez zycze ci dwóch kreseczk ja mam dni plodne wlasnie 12dc ale my jakos Ani sie nie staramy bo ja ma m wrogi sluz wiec plemniki umieraja w krótkim czasie takze ani nie ma szans i przestalismy sobie robic nadzieje wiec czekam spokojnie na @ wiecmusisz czekac do @i jakby co robic test w dniu spodziewanej @ i tak chyba bedzie najlepiej

Gdzieś wyczytalam ze jak plamienie występuje dłużej jak 3 dni powinno sie isc do lekarza..myślicie ze jak nie przestanie to powinnam iść? Panterka podziwiam Twoja cierpliwość,ja tez co prawda dluuuugo sie staram, ale Ty wiesz ze ciężko Wam bedzie zajść a i tak sie nie poddajesz.Moze nam jest łatwiej bo tak naprawdę nie znam przyczyny dlaczego sie sie udaje.. Życzę dalszej cierpliwości i wkońcu upragnionej fasolki pod serduchem :)

Gdzieś wyczytalam ze jak plamienie występuje dłużej jak 3 dni powinno sie isc do lekarza..myślicie ze jak nie przestanie to powinnam iść? Panterka podziwiam Twoja cierpliwość,ja tez co prawda dluuuugo sie staram, ale Ty wiesz ze ciężko Wam bedzie zajść a i tak sie nie poddajesz.Moze nam jest łatwiej bo tak naprawdę nie znam przyczyny dlaczego sie sie udaje.. Życzę dalszej cierpliwości i wkońcu upragnionej fasolki pod serduchem :)

hej :-) Talia..jak masz jakiegoś dobrego gina to udaj się do niego i po prostu mu powiedz o co chodzi i może Ci dupka przepisze albo coś, bo może to jeszcze trwać i potem się przerodzić w zwykły okres czyli w samoistne poronienie które przecież jest naturalne i co któraś ciąża się roni samoistnie.jak wiesz.. ( niestety..) jest w sumie wcześnie ale jak byś powiedziała gin..że się starasz itd..to da Ci coś na podtrzymanie na wszelki, bo mnie też to wygląda na ciążę tylko oby się utrzymała...

Kurcze dziewczyny bo zacznę wierzyć w to ze Jestem w ciąży.Jutro lecę do lekarza,narazie rodzinnego,zobaczymy moze mi cos da.Niestety to nie polska...

Gość gość
Hej :) no Talia wszystkie mamy nadzieję, że z tego będzie bobas :D trzymiemy kciukia ja rzadko pisałam, bo dziś obroniłam mgr i zmieniam pracę w przyszłym tygodniu :Dz tej pracy to się cieszę i nie cieszę bo nie wiem czy dalej próbować z moim M czy przestać na rok i w tym czasie lepiej może podleczyć te jego żołnierzyki. jestem na rozdrożu. w tym miesiącu próbowaliśmy, ale żadnych objawów u siebie nie zauważyłam na ciążę, ale test to i tak zrobię jutro, skoro już 6 dniową wykrywają- a wolę być pewna czy jestem, zwalniając się z jednej pracy a zaczynając drugą.

Gość gość
Co będzie to będzie :)

Gość gość
Panterko a dowiadywałaś się (czytałaś itp.) może czy nauka idzie do przodu z faktem tego wrogiego sluzu tzn.: czy próbowano chcociaż wymysleć jakieś leki obniżające tę wrogość? Zastanawiam się tak, bo w końcu żyjemy w XXI wieku.

NIKITA8387 niestety na to nie ma lekarstwa moj sluz poprostu dziala tak akurat na plemniki męza i nic sie nie zrobi jedynie IUI moze ominac sluz ale iui nie daje gwarancji moze sie udac za 1 razem ale to sa szanse 10% %przewaznie zabieg trzeba powtarzac a co za tym idzie to sa tez koszta za kazdy zabieg trzeba placic i leki do stymulacji moze sie udac a nie musi wiec nawet jak bysym sie starali to nic z tego bo plemniki nie dlugo zyja w sluzie i nie maja szans sie przedostac ostanio czytlam na forum nie koniecznie musi mnie to dotyczyc ale dwie laski podchodzily do iui z wrogim sluzem jednej udalo sie dopiero za 5 razem a drugiej za 3 sa tez przypadki ze za 1 ale to jest rzadkosc zalezy jaka jest przyczyna a w moim wypadku nie ciekawa nikita a ile masz lat? a z tego co wyczytlam to 24 tak to jestes jeszcze mlodziutka chodzby nawet byscie starali sie dopiero za rok to masz jeszcze czas ja niestety juz tyle czasu nie mam zegar mój tyka albo bedziemy miec teraz w najblizszym roku albo nie bedziemy miec wcale kesli próby nie przyniosa zadnych skutkow damy sobie poprosty spokoj bo ja nie wytrzymie tego na dluzsza meta w teori łatwo sie mowi ale w praktyce jest zupelnie inaczje wiara wiara, i nadzieja nadzieja ale gdzies sa granice wytrzymalosci i cierpliwosci ale sie rozpisalam a tobie talia oczywisce zycze z calego serducha 2KRESECZEK noi oczywiscie wam reszta dziewczyn

a jeszcze zapomnialam dodac ze pisalam na początku ze maz mial paciorkowca w nasieniu czyli bakterie i mogla o na byc od dziecinstwa bo jakies przybytej nie leczonej infekcji organizmu mąz bral przez dwa tygodnie antybiotyki i juz jest po kuracji i jeszcze nie wiemy czy ta bakteria jest czy juz jej nie ma bo ciezko sie to leczy a wiec jak nie bedzie bakteri a test ptc znow wyjdzie a tak samo to iui ale i tak bedziemy razje podchodzic do zabiegu bo moge miec poprostu wrogi sluz plemnikobujczy i jestemsy w kropce bo gin nasz nam nie daje gwarancji niestety wszystko okaze sie w drugiej polowie listopada

Cześć dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? też się staramy z mężem o Dzidziusia, ale narazie bez skutku...a widzę że tu u Was bym miała grupę wsparcia

nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11.......................30.10 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........5 mcy................1/2.11.......Śląskie

A więc coś o mnie : stramy się z mężem 5 miesięcy, może to niedługo, ale wkurza mnie te czekanie, wiecie jak to jest gdy liczy się, że w tym miesiącu @ nie przyjdzie:) ogólnie to w porządku z temperaturą i śluzem, miałam owulke 18.10.2011 przytulaliśmy się 3 ni przed owulką, w i 2 dni po:) więc jak co miesiąc mam nadzieję:) choć czuję się jak przed okresem;p w tym miesiącu niepokoi mnie temperatura troche;/ zobaczcie czy to normalne : 16 dc 36,7 17 dc 36,7 18 dc 36,75 19 dc 36,8 20 dc 36,85 21 dc 36,6 --> dziwny spadek 22 dc 36,6 --> dalej spadek 23 dc 36,8 martwi mnie ten spadek (przed owulką tempka była prawidłowa)

Wiecie jak to jest jak się starasz i przychodzi znowu miesiączka, a niby ze zdrowiem, z miesiączką , śluzem i temp wszystko jak w zegarku;/

martwi mnie temp po owulce w tym miesiącu zobaczcie: 15 dc owulka (18,10,2011) 16 dc 36,75 17 dc 36,7 18 36,7 19 36,8 20 36,9 21 36,6 22 36,6 23 36,8 (26,10,2011)

Zapomniałam się wcześniej dopisać, wiec uzupełniam: nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11.......................30.10 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........5 mcy................1/2.11.......Śląskie godsmack_girl......29........6m-cy ................07.11.......podlaskie

katarina spokojnie nie masz sie czym póki co martwic zdrowa para moze sie nawetdo 2 lat starac takze gkowa di góry wiem cos o tym bo ja mam za soba juz 3 lata staran bezskutdcznych nic dziewczyny ja poki co sie troche odseparuje na jakis czas u mnie i tak póki co nicnie wiadomo a ze staran i tak nici jak zawsze powodzenia bede wa czytac nabierzaco tymczasem nie wiem czy tu pasuje