Katrina07 0 Napisano Październik 26, 2011 Panterka 3mie za Was kciuki :* życzę wszystkim staraczką aby sie udało:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 26, 2011 stary pisior czy jak ci tam leci nawet nie komentuje twoich wpisów bo zal mi takich ludzi typów jak ty czy kim tam jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 26, 2011 Panterka o nie nawet o tym nie myśl..zostań z nami..pasujesz do nas jak najbardziej! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 26, 2011 Nie zwracajmy na tego Ewenementa uwagi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 26, 2011 Panterka zostań!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 26, 2011 dziewczyny kochane jestescie dobrze ze jest takie miejsce gdzie mozna sie wygadac tylko widzicie ja nie mam latwo bo najgorsze jest to ze wiem ze nie mam szans na naturalna ciaze nie wiem ile dam rady jeszcze cóz mi po staraniach jak i gak nic nie dajeto j ja doskonale to wiem oki zostane amówilyscie dzieki za wsparcie i dobro slowo dzis mam 13 dc a i tak jak zawsze sie nieudaje i to jest najgorsze odpuscilismy dawno no ale powód jest i to konkretny nic nie bede wam truc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 26, 2011 Ale przecież trzeba się wygadać :) i będziemy się wspierać;* szansa jest, wiesz znam osobę której lekarz powiedział że bardzo ciężko będzie mieć na zajście w ciąże 9 (dał jej max 20% szans), było ciężko ale zaszła po 4 latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 26, 2011 Ta 9 nie wiem skąd się wzieła w mojej poprzedniej wypowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Październik 26, 2011 Panterka, moja ciotka zaszła po 8 latach starań w ciąże, chociaż lekarz nie dawał jej szans.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 26, 2011 Panterka po to tu jesteśmy :* i dlatego chcemy abyś Ty tu była dla nas.To co czytam to widze że sie poddajesz...? Nie pozwalam!o nie kochana..nic z tych rzeczy!Walczymy dalej wszystkie razem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 26, 2011 Panterka po to tu jesteśmy :* i dlatego chcemy abyś Ty tu była dla nas.To co czytam to widze że sie poddajesz...? Nie pozwalam!o nie kochana..nic z tych rzeczy!Walczymy dalej wszystkie razem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2011 Witam was kobietki :DNo Panterko mam tyle samo lat co Talia - 24, choć w grudniu rok nam minie jak się staramy- i po tym badaniu nasienia mojego M to kiepsko to wygląda więc wolimy już coś z tym robić niż potem jak bedzie za późno, powiem szczerze że mój to sie już nawet na adopcje prawie zdecydował- a jesli bedziemy wiedzieć tak na 100% że nie ma ani jednej szansy i sami sobie jej też już nie bedziemy dawać to się bedziemy starać o adopcję- a to też niestety trwa a chcielibyśmy oboje z M przynajmniej przed 30 mieć już jedno maleństwo. Mój M to 30-dziestke bedzie mieć za 2 lata ;/ ja za 5 (od 2012). Po zmianie pracy teraz to będę się starać, żeby ten mój M poprawił jakość nasienia- a kochać na maksa to się chyba i tak będziemy skoro i tak z tego przez prawie rok nic nie wyszło ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2011 Po drugie Panterko: DZIEWCZYNY MAJĄ RACJĘ- NIE WOLNO CI ODEJŚĆ OD NAS !!! PO TO TU SIĘ "ZAPISAŁYŚMY" ŻEBY DODAWAĆ SOBIE OTUCHY !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2011 Same podajemy z życia przykłady, że ludzie prawie 10 lat się starają i dosięgaja upragnionego celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2011 i po trzecie Panterko ja też już myślę, że nie mam szans na naturalne poczęcie, ale próbowac trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2011 Acha ja dziś robiłam test i nici ze starać, @ przyjdzie na 100% ;/ ;/ ;/Talia a ty jak tam byłaś u gina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2011 Katrina 07- podziwiam za wytrwałość w mierzeniu temp. bo to nie na moją cierpliwość ;/ już na samą myśl się wkurzam o tym rannym wstawaniu ;/ dopilnowywaniu itp ;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 26, 2011 Nikita u gina nie byłam,czekam nadal co dalej,nie wiem czy dobrze robie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 26, 2011 Dziś nadal troche plamilam,śluz jesniejszy,bardziej bez niż brąz.Brzuch mam strasznie wzdety jak bym @ miała,nawet tak sie troche czuje jakby @była.Co jakis czas brzuch pobolewa,zauważyłam zylki ją piersich..Jestem zmeczona cały dzien,nawet mi sie wstawać nie chce. Tyle o mnie :) jak tam u Was kobitki? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 26, 2011 Nikita u gina nie byłam,czekam nadal co dalej,nie wiem czy dobrze robie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 27, 2011 Dzien dobry :D znów podwojne posty ,nie wiem dlaczego...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Październik 27, 2011 dzień dobry :-) Asik ?? co tam :D Nikita a nie robiłaś czasem tego testu na 3 dni przed @? może jeszcze nie wyszedł po prostu..czasami nie wychodził dziewczynom które robiły przed a mimo to były w ciąży.. a masz jakiś czuły super czy ten zwykły 25? bo może za wcześnie.. Talia no po tym co mówisz to .... będziemy lada dzień gratulować! Katrina - jeszcze kilka dni i zobaczysz czy się udało :-) 3mam kciuki :-) ja też czekam ale jeszcze tyyyyydzień całyyy...dłuuuuugi jak dżdżownica.. Panterka- uszy do góry :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Październik 27, 2011 Talia jesteś? i jak dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staracka19891989 Napisano Październik 27, 2011 Od października staramy się z M o dzidzie. Współżyliśmy w dni płodne a teraz czekamy na wyniki 29.10 powinna przyjść @ ale zauważyłam pewne zmiany u siebie a mianowicie: - od ok tygodnia mam strasznie bolesne piersi(zawsze spałam na brzuchu a teraz nie moge bo sa tak wrażliwe)jeśli piersi mnie bolały to tylko w dniu spodziewanej @ -piersi są jakieś "napompowane" i wiedać na nich żyłki czego nie było wcześniej -temperatura 37 stopni -od jakiś 3 dni piecze mnie przełyk (nie wiem czy to zgaga) - i kłucia w podbrzuszu raz z lewej strony raz prawej Co o tym sądzicie?no i ból podbrzusza jak w trakcie @ od dzisiaj tylko że nie cały czas tylko przez chwile Przechodziłam dzisiaj koło apteki i nie mogłam się oprzeć kupiłam test Quick Vue czułośc 25, no i go robiłam niestety nie z porannego moczu i przed terminem @ bo ta ma przyjść dopiero w sobote.A wynik testu druga blada kreseczka nawet bardzo blada taki cieniutki paseczek, zastanawiam się cy to nie jest jakiś pasek kontrolny,bo nie przyjrzałam się temu przed użyciem i nie wiem jak to intermretować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 27, 2011 Hej serduszko :) dziś nadal troszkę plamie nie wiem dlaczego tak długo to trwa,moze to jednak nie ciąża..zylek tez sie widze,wczoraj wieczorem owszem.Robić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 27, 2011 Hej serduszko :) dziś nadal troszkę plamie nie wiem dlaczego tak długo to trwa,moze to jednak nie ciąża..zylek tez sie widze,wczoraj wieczorem owszem.Robić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Październik 27, 2011 Talia ja na Twoim miejscu robiłabym test. A co CI szkodzi, a może właśnie Cię uspokoi. Ja czekam na @. Mam mieć planowo w poniedziałek. Trochę się niecierpliwie czy to znów będzie tak jak co miesiąc - załamka, a potem kilka dni na przemyślenie i nowa nadzieja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Październik 27, 2011 Nikita Serduszko może mieć rację. I test wcale nie musi pokazywać poprawny wynik. Trzymam kciuki za Ciebie i Talię i za pozostałe dziewczyny tez:) Panterka Tobie wytrwałości - w tych kolejnych badaniach i szansach na maleństwo. To nie prawda, że ktoś tu może nie pasować. choćbyśmy miały pisać o naszych codziennych humorach to warto to robić - bo zawsze nam będzie raźniej. A zawsze ktoś odpisze i powie coś wspierającego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 Cześc dziwczyny :) można dołączyc ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Hej Dziewczyny:) Nikita - test mógł wyjść negatywnie lecz to nie oznacza że wynik był dobry, lekarz mi móił kiedyś że wynik jest wiarygodny kilka dni po terminie miesiączki bo stężenie hormonu jest różne w zależności od organizmu kobiety:) asik_one - myślisz podobnie jak ja że okres przyjdzie, ja jak zwykle mam pierwsze objawy przed miesiączką: pocę się i ochota na słodkie wzrasta ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach