Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 w 5 tygodniu jak byłam to poszłam do lekarza bo klucie na jajniku było coraz bardziej dokuczliwe i wtedy sie dowiedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 27, 2011 O prosze,chwila nieobecności a tu tak pięknie topik sie rozwija :) Witam nowe staraczki :) Dziewczyny jutro chyba kupie test, moze i za wcześnie ale co mi tam :P a nóż..nigdy nie wiadomo. Trzymajcie kciuki :) ja tez za Was ściskam ;) cały czas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja a ja a ja Napisano Październik 27, 2011 nie znoszę dzieci i zupełnie nie rozumiem jak można chcieć to coś rodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 27, 2011 Różni ludzie,różne potrzeby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 28, 2011 Hej kobitki:) Testu nie robilam bo zapomnialam go wczoraj kupic, teraz to nie ma sensu chyba robic bo najlepiej z porannego moczu..boje sie robic ten test ze wyjdzie negatywny, i napewno tak bedzie znajac moje szczescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 28, 2011 No i nie mowilam..negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 28, 2011 Dziewczyny mogę tu jakos dodać fotke..pokazalabym wam jak ni test dziwnie wyszedl.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 28, 2011 Dlaczego dziwnie? :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 28, 2011 Robiłąś go po pierwsze nie z porannego moczu, a po dwa to chyba za wcześnie , więc myślę iż wynik może się okazać zły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 28, 2011 BO WYSZLO OBOK ZAMIAST DRUGIEJ KRESKI JAKIES OKRAGLA KRESKA..TO TRZEBA ZOBACZYC... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 28, 2011 talia ktory to twoj dzien cyklu trraz? wez pokaz ta fotke z testem zrób jeszcze jutro test ale rano a jak znow nic nie wyjdzie to poczekaj kilka dni bo to jest za wczas kolezance nawet beta nie wyszla a w ciazy byla dopiero 3 dni pozniej poszla ponownie zrobila beta noi ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 28, 2011 Z tymi testami to różnie bywa;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 28, 2011 Nie wiem jak wstawic fotke..to napewno nie oznacza ciąży bo wyszlo godzinę po zrobieniu testu.Taka zaokraglana kresk (wygieta jak łuk) a.Z testem Poczekam parę dni chyba jak wytrzymam.jutro nie ma sensu robić..myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 28, 2011 Aaaa no i to mój 24 dzien cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 28, 2011 Talia hmmmmm tu mozesz wkleic swoje zdjecie z testem http://pokazywarka.pl/ moim zdaniem to za wczas na robienie testu zalezy jak masz dlugie cykle a testy tez moga nie do konca byc wiarygodne bo jesli jest za male stęzenie hormonu to nic ci test nie pokaze a co do tego co ci pokazal test to moim zdaniem test otczytuje sie go do 5 minut a potem jest nie wazny wiec trudno cos na ten temat powiedziec milego weekendu dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Październik 29, 2011 :-) Talia pokaż ten test! ja bym jutro rano powtórzyła bo nie mam takiej cierpliwości, ale wiadomo, że jak się robi przed teminem to czasem mogą nie wyjść nawet jak ktoś jest w ciazy...a masz wciaz te plamienia ? Asik jak u Ciebie na chwilę przed terminem @? co u reszty ? :-) ja wczoraj poszalalam na brata urdzoinach i dzis mnie wszystkie mięsie bolą...heh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Październik 29, 2011 mięśnie nawet....:P a bigos na mięsie był na przykład :P:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 29, 2011 U mnie 26dc, kusi mnie test;p ale nie robię bo po co się rozczarować, zresztą myślę że to i tak za wcześnie:) tak jak u ciebie Talia_D :) cierpliwości Nam brak;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pistacja87. 0 Napisano Październik 29, 2011 hej mogę się dołączyc do was? widzę że panterka tez tu jestes;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statystyka 0 Napisano Październik 29, 2011 hehe:) dziewczynki, że też wskoczylyście na to forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 29, 2011 nio jestem tu juz dawno talia i co tam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 29, 2011 nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11.......................30.10 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........5 mcy................1/2.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statystyka 0 Napisano Październik 29, 2011 nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11.......................30.10 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........5 mcy................1/2.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie statystyka............1.............................13.11.............podkarpackie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statystyka 0 Napisano Październik 29, 2011 nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11.......................30.10 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........5 mcy................1/2.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie statystyka......25........1........................13.11.............podkarpackie tak powinno być:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2011 Hej kobietki :D no no, rośniemy w siłę z tym topikiem :D super !!!Ja czekam na @ testa tak jak wczesniej pisałam robiłam w środę rano i wyszedł negatywny. Też sie czuję jak przed @, wogóle moim znakiem że małpa nadejdzie jest to ze dokładnie tydzień przed terminem @ ostro mi przeszkadza wszystko i się kłócę na maksa (musze chyba z tym iśc do lekarza po jakieś tabsy bo okropnie się kłócę- nawet do godziny !?) Czy wy też tak macie albo ja tylko taka jestem? Widziałam kiedyś , że w rozmowach E. Drzyzgi na TVN-ie jak rozmawiali o objawach PSM i kobiety się wypowiadały jakie wredne są wtedy ;/Ale ja to chyba muszę iśc po te tabsy bo potem mnie tak sumienie gryzie :( że tak sie kłócę z moim M, którego bardzo kocham- on już nawet wie że tydzień przed @ mam szał i stara mi się nie nawijać pod nogi, ale jakoś ciężko to idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2011 Acha witam nowe koleżanki :D - piszcie co i jak u WasTalia powinnaść iść do tego gina, trzymię kciuki i tak jak dziewczyny myślę, że będzie bobas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2011 Wpadłam na krotko więc mykam, odezwe się pewno juz mając @ czyli lada dzień :)Miłego weekendu :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 30, 2011 Dziewczyny z testem Poczekam parę dni..@ ma byc dopiero 4 listopada takze mam czas.Plemienia juz nie mam od 2 dni.czysciutko :D brzuch pobolewa juz rzadziej takze...sama nie wiem.jedyne co mam to wojne w brzuchu:P przelewa sie ciągle,bulgocze..zawsze tak mam jak @ jest. Mialam wczoraj cały dzien mdłości,ale juz chyba zaczynam sie wkrecac i szukam objawów. Ah jedyne co to czekac jak zawsze...boje sie bardzo znow rozczarowac, a wiem że tak bedzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 30, 2011 Dziewczyny z testem Poczekam parę dni..@ ma byc dopiero 4 listopada takze mam czas.Plemienia juz nie mam od 2 dni.czysciutko :D brzuch pobolewa juz rzadziej takze...sama nie wiem.jedyne co mam to wojne w brzuchu:P przelewa sie ciągle,bulgocze..zawsze tak mam jak @ jest. Mialam wczoraj cały dzien mdłości,ale juz chyba zaczynam sie wkrecac i szukam objawów. Ah jedyne co to czekac jak zawsze...boje sie bardzo znow rozczarowac, a wiem że tak bedzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 30, 2011 Ja zaczełam plamić to 27 dc więc miesiączka nadchodzi;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach