Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytuttcja w polszy

Czy są na tym forum prostytutki / utrzymanki ?? Ile zarabiacie?

Polecane posty

Ilu macie kleintów? Gdzie ich poznajecie ? Roksa? Czaty ? portale randkowe ? Facebook? Co robicie z nimi ?

Gość Za granica bylam
Exkusywna do towarzystwa, 300 Euro za godzinę w 5* hotelu do tego prezenty i koszty dojazdu.

Gość ja tez bym tak chcial??
A faceci tez mogą ? bo Polki nie chca placic za seks ...

Gość no i gitara g
łatwy zarobek

Gość Za granica bylam
Kolacja, zwiedzanie i super seks z kulturka... Zawsze faceci w garniturach bądź firmowych ciuchach, szacunek i rozmowy. Czasem czułam się jak księżniczka tylko moment kiedy płacił okropny...

Gdzie ich poznałas? W klubie ,w hotelu ,przez internet? Szukałam na czatach ale tam każdy żarty sobie robi albo piszą nieciekawe typki :/

Gość Za granica bylam
Miałam agentke która się tym zajmowała, najwyższa duskrecja, zdrowie, bezpieczeństwo - rozumiesz... W Polsce jest do kitu, każdy chce za darmo, zero Kuktury i takie tanie dziewczyny które się wyslowic nie potrafią robią zła reklamę . W siebie trzeba trochę zainwestować, markowe ciuchy, dobry fotograf, wyśmienite znajomość zasad w towarzystwie ... Ale to co robiłam to nie ma nic wspólnego ze zwykła prostytucja. Polska potrzebuje jeszcz trochę żeby to umieć dobrze robić

Gość offerma!!!!
kurwy !

Gość Za granica bylam
Nie masz pojęcia to się nie odzywaj...

Gość Iris stara ale jara
Slyszalam ze Egoist_31 zyje z seksu :D

Gość fdxdfzvxdf v
Na dobrą sprawę, można tak powiedzieć o każdej niepracującej kurze domowej. Nie zarabiają ale facet je utrzymuje a one odwdzięczają się seksem. Jeżeli chodzi o to to wielu facetów wybiera sponsoring bo żona jest droższa w utrzymaniu i nie nie jest na każde jego zawołanie jak dorabiająca sobie studentka.

Gość klaustrofobiczna_jazda
a nie masz teraz problemow z psychiką? sprzedawałaś swoją intymność, musisz to ukrywać teraz, co robiłaś, dlaczego to rzuciłaś? została ci kasa?

Gość Za granica bylam
Nie poszlabym w życiu z jakimś pierwszym lepszym smierdziuchem. Zdobyłam doświadczenie z ludźmi na poziomie i nigdy nie obnizylabym tej poprze źli. A tak poza tym co robi dziewczyna jak coś od swojego chłopaka dostanie:" O jakie ładne buty, biżuteria, perfumy, choć wynagrodzeń ci to" albo " chodź ci podzielone i zrobię ci loda wszech czasów " . No nie mówcie, że tak nie jest. A to się niczym nie różni ...

Gość Drohojevska
"nigdy nie obnizylabym tej poprze źli" "choć wynagrodzeń ci to" "chodź ci podzielone" Po jakiemu ty kurwa piszesz? o_O

i nie masz problemó z psychiką, że mógł cie mieć każdy kto zapłacił? a jak sie rodzina dowie, to chyba nie pochwali?

Gość Za granica bylam
U mnie była bardzo skomplikowana sytuacja prywatna... Nie bardzo chce tu o tym pisać. Czasem myśle żeby wrócić, nie robiłam tego z jakimiś syfami albo jakiś okropnych rzeczy więc nie mam aż tak zoranej psychiki, miałam stałych facetów wiec czułam die jak ich kochanka. Gorzej mi było z tym, że mojemu partnerowi to się podobało bo mógł siedzieć w domu na tyłku a ja zarabialam na jego laski... Chore ale pracy nie żałuje bo na prawdę był relaks za super pieniądze . Teraz jestem sama to myśle czasem o tym ;)

powiesz o tym sowim dzieciom, jak zarabiałaś? chciałabyś zeby twoje dzieci tak pracowały?

Gość Za granica bylam
Sorry pisze z iPhon i mi wyrazy same wyskakują i nie sprawdzilam ;) Jestem dorosła wiec rodzice nie muszą o mojej przeszłości wiedzieć . Powtarzam , że z psychika ok bo też nie robiłam niczego czego nie chciałam

a sam ten fakt, ze wchodził w ciebie obcy facet, bo zapłacił cie nie rusza? że widział w tobie żywą dziurę na zawołanie, to cię nie dołuje, ze ie jesteś dla nie go jak inne kobiety, o które trzeba zabiegać, którym sie trzeba sposobać , czymś zaintrygować, jakoś sie wykazać, tobie wystarczy zapłacić, to po tobie spływa i czujesz sie z tym dobrze?

Gość Za granica bylam
Absolutnie nie mógł mnie mieć kto chciał , jak szlam na spotkanie i facet mi nie odpowiadał to do mówiłam do widzenia o tyle. Ale nie miałam takiej sytuacji, to byli zawsze właściciele firm, polityk tez był , urzędnicy . Najmłodszy mjal 37 a najstarszy 48 lat

Przepraszam, że tak dopytuję, nie jestem przeciwnikiem prostytucji, ale interesuje mnie jak sie w tej sytuacji czułaś i jak naprawdę wpływa na kobietę takie zajęcie. Czy dostrzegasz cos złego w prostytucji?

Gość Za granica bylam
Nawet jeśli tak o mnie myśleli to nigdy tego nie pokazali. Ja wiem, że większość ludzi ma bardzo negatywne wizje tej profesji , czemu się nie dziwię. Powiem tylko że życzę wam kobiety żeby wasi mężczyźni o was tak zabiegLi jak ci faceci o mnie z tym że oni nie musieli bo płacili. Pierwsze razy były bardzo trudne ale zobaczyłam jak go funkcjonuje i było ok

Gość agenta miała :D:D:D:D
znaczy alfonsa :D:D:D:D

Gość Za granica bylam
Ja byłam " exklusywna damą do towarzystwa" i tak tez byłam traktowana wiec w takiej formie nie iwdze tym nic złego . Ja tu nikogo nie chce przekonywać, że to coś super jest ale tak jak mówię : na poziomie tak, w Polsce nigdy... Moje dzieci pewnie się o tym kiedyś dowiedzą , nie boje się tego. Córki nie mam to się nie wypowiadam...

tu jest temat, który dzisiaj trochę nerwowo sie toczył, na temat prostytucji, zwanej sponsoringiem. tam możesz przeczytać, że nie potępiam prostytucji i jak to widzi wiekszość ludzi, szkoda że tam nie pisałaś ,ze swoim świadectwem ,bo byłoby ciekawiej: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4981491

a jakby syn chciał isć na dziwki to byś to popierała?

Gość Za granica bylam
Nie alfonsa, to była kobieta. Głupie porównanie na prawdę

Gość to burdel mama
żadna różnica. A to co robisz to tylko wybielanie własnego dziwkarstwa 🖐️

Gość Za granica bylam
Mój ex chodził do zwykłej i marzył żeby pójść do takiej jak ja, miał w domu za darmo i teraz żałuje. Jak syn będzie chłam pójść to pewnie mi o tym nie powie ;) jak będzie chciał poradę to mam dobry adres haha. Tak na serio to kto mówi ze na panienki? Oprócz mojego ex naturalnie...

Gość da rada
"Nie alfonsa, to była kobieta" burdelmama :classic_cool: