Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilenkaMila

Jak zrozumiec slowa chlopaka?

Polecane posty

Gość MilenkaMila

Znamy sie ok. roku. On mi sie podoba a ja jemu. Swietnie sie dogadujemy. Ciagnie nas do siebie, ale on ma watpliwosci. Z jednej strony chcialby zebysmy byli razem a z drugiej uslyszalam od niego zdanie tego typu: "Ze mna bys sie zmarnowala" Jak myslicie co mogl miec na mysli?

Gość MilenkaMila
pomoze ktos?

Gość MilenkaMila
Bielyje Rozy- to tylko twoje zdanie

MilenkaMila, wiem, że to moje zdanie, ale widzę, że to co napisałam nawet nie dociera do twojego łba. A szkoda, bo tylko się rozczarujesz. :)

Gość że zasługujesz
na kogoś lepszego niż on

Gość lubię placki ziemniaczane
Nie próbuj zrozumieć, bo niektórych rzeczy nie da się domyślić. Mógł mieć na myśli dosłownie milion różnych rzeczy. Zgadywanie jest bez sensu. Jeśli to jest dla ciebie takie ważne, to zapytaj go co miał na myśli - inaczej się nie dowiesz.

Facet jest niezdecydowany i kombinuje. Jeśli masz silną wolę, to powiedz mu "Ja chcę z Tobą być, a jak Ty nie jesteś pewien - to odezwij się jak będziesz zdecydowany". Odsuń się od niego. Jak mu naprawdę zacznie zależeć odezwie się. Jak nie wie czego chce - zacznie grać strusia (głowa w piasek).

facet nie jest niezdecydowany bo inaczej w ogóle by z Toba nie był. Może za mało mu okazujesz uczucia albo powiedziałaś coś co sprawiło, że spadło mu poczucie własnej wartości, i to on czuje że go nie kochasz ? Zastanów się. Musisz facetowi częściej mówić co do niego czujesz i okazywać że jest ''prawdziwym facetem'', wtedy bedzie czuł się Ciebie wart :)