Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilka 2727

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość ilka 2727

witam wszsytkich bardzo serdecznie :) dziewczyny potrzebuje konkretnej porady kochalam sie z facetem 23 wrzesnia a ostania miesiaczke miałam 4 wrzesnia i trwała jakies 6 dni powinnam juz dostac miesiaczki ale jje nie mam nie wiem czy moge byc w ciazy bo nie wiem czy były to dni płodne miesiaczke mam zazwyczaj co 31 32 dni podkreslam ze kochałam sie w prezerwatywie ale po stosunku usiadłam na niego a on sie nie wykapała ale trwało to kilka sekud pomocy ????panikuje

Gość ilka 2727
nie no na jego penisa ze sie juz tak brzydko wyraże he :)

I powinnam dostać miesiączkę, nie miesiączki, bo czasownik dostawać rządzi biernikiem, a nie dopełniaczem czyli rzeczownik musi odpowiadać na pytania kogo? co? Nie powiedziałabyś przecież powinnam dostać książki, mówiąc o jednej książce, tylko powiedziałabyś powinnam dostać książkę. Inaczej jest w przypadku przeczenia nie powinnam dostać miesiączki, książki.

Gość ilka 2727
bardzo proszę o nie zwracanie mi uwagi na temat moich Błędów ortograficznych których w moim przekonaniu nie popełniłam prosiła o poradę w sprawie ciąży a czy branie Belissy może mieć wpływ na miesiączkę

Aleś Ty tępa. :o To nawet nie są błędy ortograficzne. :o A chciałam być miła. Widać jakieś kompleksy się odezwały. 🖐️

Gość ilka 2727
czy tam tu inne posty i widzę że nie masz tu najlepszej opinij a ja nie jestem tepa wyrażaj sie troszkę bo nie znasz mnie a po z atym to nie jest forum na który należy uczyć ludzi dokładnego pisania tylko prosi sie o poradę w konkretnym temacie a blędy poełnia każdy z nas ..... mądralińska

Grzecznie zwróciłam Ci uwagę i wyjaśniłam jaki błąd popełniasz, ale Ty oczywiście zamiast podziękować i spróbować zapamiętać to wiesz lepiej. 🖐️

I jeszcze jedno. Brzydko to jest chuj/kutas. Penis to jest normalne słowo. Jeśli uważasz, że jest brzydkie i wstydzisz się napisać wprost oznacza to, że nie dorosłaś do seksu. 🖐️

Gość ilka 2727
kobieto ty masz jakieś chore jazdy ...to nie uprzejmość tylko zwykła bezczelność i tyle miłego wieczoru życzę

Gość ilka 2727
kultura człowieka tkwi w tym jak sie wyraża na dany temat bez względu na to czy pisze sie ładnie czy brzydko a ja ma juz 27 lat i 4letnia córkei nie potrzebuje takiego doradcy jak ty weź sie kobieto lecz tyle ci powiem ///

Gość ilka 2727
potrzebowałam zwykłej porady a nie wytykania mi popełnionych bleedów tyle ci powiem po co ty tu jesteś ze cie jeszcze nie zablokowali ???:(

27-letnia kobieta, matka 4-letniego dziecka wstydzi się napisać słowo penis, nie potrafi sobie obliczyć dni płodnych i panikuje, że zajdzie w ciążę po tym jak usiadła "na nim". :o 🖐️

Gość ilka 2727
kobieto czytaj to co ja pisze na nim mialam na mysli mojego faceta nie musze opisywac dokładnie tego co tam robiłam do ch...ja ty chyba jeste chora na prawde ja pier......le

Gość ilka 2727
a tak na marginesie i kto tu jest tępy? skoro nie potrafi skojarzyć faktów hhee :(żal