Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasgdwjheb

Opuchnięta warga sromowa mniejsza

Polecane posty

Gość hasgdwjheb

Kochałam się dzisiaj z stałym partnerem, jak zawsze z gumką i po stosunku zaczęło mnie piec (co zdarza się często, ale tylko przez chwilę) lecz tym razem do tego stopnia że nie mogłam się wysikać. Ból po czasie ustał calkowicie. Poczułam że wargi są jakieś takie napuchnięte i wypełnione, gdy dotykałam. Minęło kilka godzin (7) i wszystko było okej, aż nie poszłam się wykąpać, zauważyłam że wszystko wróciło do normalnych rozmiarów poza jedną wargą sromową mniejszą, która jest z 2 razy większa i mega napuchnięta, niż ta normalna. Boję się i zastanawiam co to może być? Czemu tylko jedna? Miała któraś tak? Poradźcie.. i nie piszcie bym szła do lekarza bo teraz raczej nie pójdę a chcę spokojnie przespać noc, albo chociaż mieć rozeznanie co to może być.

Gość hasgdwjheb
Nic nie boli, nic nie swędzi, nic po prostu jest nabrzmiała.

Może to zwykłe otarcie. Nie panikuj, nie umrzesz od tego. Poczekaj do jutro, jak jutro nie zejdzie to zacznij się martwić.

Gość hasgdwjheb
mam nadzieję, że zejdzie...

Gość hasgdwjheb
niekoniecznie, było tak jak zawsze, w sumie trochę mocniej mnie pieścił niż zwykle, ale zastanawia mnie czemu dwie napuchły od razu a jedna zeszła a druga już nie?

Gość hasgdwjheb
dzięki za uspokojenie :) dopiero niedawno wyleczyłam się z kilku miesięcznej uporczywej infekcji dlatego teraz panikuję, bo nie chcę znowu tułać się po lekarzach i cierpieć, bo to jednak boli i dręczy.

Gość pysiuula
Hej. 2 dni temu, gdy jeszcze miałam okres, mocno swędziały mnie wargi sromowe... dziś odczuwam pieczenie i ból, spuchła mi jedna mniejsza warga sromowa.Od zawsze mam nierówne wargi jedna jest większa i to właśnie ta spuchła, jej rozmiar się zwiększył dlatego podwójnie się boję ;( co o tym sadzicie ? sex uprawiałam około 2 dni przed okresem czyli jakieś ok. 6 dni temu. Pomóżcie ;(

Gość gość
Mam podobny problem - warga sromowa mniejsza (w moim przypadku prawa) swędzi, piecze i jest opuchnięta, słyszałam że LaciBios femina jest dobre na tego typu dolegliwości, jutro wybieram się do apteki po to i dam znać

Gość gość
no nie wiem czy lacibios coś Ci pomoże, jeśli już probiotyk to raczej dopochwowy-kup sobie invag a wargi smaruj maścią clotrimazolum-oba kupisz bez recepty..

Gość gosiaaa85
moim zdaniem jakieś podrażnienie czy otarcie i opuchlizna zejdzie, trzeba tylko dać jej czas, możesz posmarować to miejsce provag żelem, który ma fajnie działanie łagodzące, kojące, ochronne i nawilżające i można go dostać bez recepty

Gość gość
tak jak piszą dziewczyny zastosuj probiotyk ginekologiczny, np. lactovaginal i zastosuj maść na swędzenie. jeśli nie pomoże idź koniecznie do ginekologa.