Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca studentka

Jak znalezc faceta?:/

Polecane posty

Gość szukajaca studentka

Musze sobie znalezc jakiegos faceta bo oszaleje. Nie miałam juz ponad rok zadnego kontaktu blizszego z facetem :O (np. o całowanie, przytulanie) na studiach natomiast wiekszosc to faceci niscy, równi ze mna, pryszczaci, okularnicy, kujoni, albo o wygladzie gimnazjalisty. Co sie dzieje z tymi facetami?:O

Gość 997 Alicja Piczówna 666
Weź se jakiegos kawalera komputerowca, który nie pije i na rowerze kata oraz fajek nie pali!

Uszy do góry. Pierś do przodu. I uśmiech. Znajdzie się, jesteś jeszcze taka młoda:) Ja mojego Miłego poznałam mając 26 lat. Przypadkiem ;) Też już przez wielu byłam skreśloną dziwaczką. Ale nie było we mnie desperacji. Zyłam, bawiłam się, rozwijałam, dorastałam. I teraz jest cudownie. Powodzenia!

ty nie szukasz faceta faceta a księcia... skoro nie spojrzysz nawet na faceta bo jest od ciebie nizszy... duzooo tracisz przez to - i moze dlatego nie mozesz nikogo fajnego znalesc bo wg ciebie fajnosc to powieszchownosc ?

ty nie szukasz faceta faceta a księcia... skoro nie spojrzysz nawet na faceta bo jest od ciebie nizszy... duzooo tracisz przez to - i moze dlatego nie mozesz nikogo fajnego znalesc bo wg ciebie fajnosc to powieszchownosc ?

Gość szukajaca studentka
no soryyy, ale facet nie moze byc nizszy ode mnie :(

Gość jakiś facet
jestem :) mam ponad 185cm :D

Gość ___________________
żona-swojego-męża szkoda gadac - to zostan sobie ksieżniczko stara panna i czekaj na ksiecia... powodzenia pusta laleczko ty lepiej zamiast pierrdolić farmazony - podlecz nieco swoją ortografię może osiągniesz średni poziom szkoły specjalnej :D

oj ale kandztat musi jeszcze spelniac inne warunki tej ksiezniczki - nie moze byc: pryszczaci, okularnicy, kujoni, albo o wygladzie gimnazjalisty. co do charkateru to chyba wszystko jedno bo tylko wyglad sie dla niej liczy

TY zona swojego męża dlaczego obrazasz autorke?? To ze nie chce miec niskiego knypka przy swoim boku to chyba zadne straszne wymaganie co?? Moze twoj męzulek taki jest to nie znaczy ze kazda ma do konca zycia pomykać w plaskich balerinkach i garbic plecy zeby jak najbardziej jemu dorownac bo inaczej beda sie jej dziwnie przygladali na ulicy?? Ja tez w zyciu nie wzielabym nizszego od siebie i wcale nie jestem pustą księzniczką!!!!! Niech niscy panowie pozostana dla niskich kobiet tak jak powinno byc a nie ja wysoka tyczka 176 mam sobie wziasc kurdupla 160 bo jakas durna baba bedzie mnie obrazala na forum..... pffff żenada!

Gość ___________________
a to prawda :o z tym że nie wiem czy ja jestem on czy ona,bo jak zagladam sobie w majtki to mam pewne wątpliwości co do swojej płci 😭

Gość szukajaca studentka
własnie ignor dla głupoty :) do garów żono 🖐️))) Charakter jest wazniejszy, ale jak ja niestety jak 90% społeczeństwa patrze na poczatku na wyglad. Jezeli wyglad jest ok, ale charakter do bani to i tak odpada.

Gość szukajaca studentka
w tym wygladzie oczywiscie głownie chodzi o wzrost :)

szukajaca studentka -> sama jestes do bani - skoro zaden nawet cie nie chce - skoro patrza po urodzie hahah ... glupia baba i tyle ... do garow tak tobie sie tylko zona kojarzy do garow... ksiezniczka jebana... ignor

Gość ___________________
żona-swojego-męża już się tak nie pultaj kretynko..... bo się jeszcze wystraszę :D

Gość jakiś facet
czego się szarpiecie laski ? Da czy nie da i yak umrze. Taki jest moral z mądrej bajki

Gość szukajaca studentka
skoro IGNOR to na chuj za przeproszeniem odpowiadasz?:D hahaha

Gość ___________________
co za skończony pustostan - w każdym poście powtarza jakąś gimgówniarską odzywkę - na dodatek naokrągło tą samą :D :D :D 🖐️

Gość hujhujowiecki
a moze indor????

Gość wypowiem się i ja
autorko - Jesteś bardzo pustą i wulgarną osobą. Pytasz "Co sie dzieje z tymi facetami? " a Ja jako facet pytam się co się dzieje z tymi kobietami ? Nie masz kontaktu z facetami - czyli żaden cię nie chce - nie chce Cię bo po pierwsze jesteś pewnie bardzo brzydka, a po drugie masz bardzo podły i płytki charakter !

Gość ___________________
bla bla bla bla bla

Gość hujhujowiecki
to tylko twoje zdanie na ten temat, nie bede tego krytykowała :P

chciałyście zatarcia granicy między płciami to macie :P jak nie wymagacie aby facet miał wygląd faceta to tak się dzieje

Gość 997 Alicja Piczówna 666
Nie szukajcie w pijalni albo na dyskotece, bo tam sami ruchacze tyle czekają na wasze ciała do wydymania i wymacania!

Gość wypowiem się i ja
Levviatan ona moze i wymaga od facetów, ale czy sama coś daje ? normalna madra i piekna kobieta ma faceta a nie zali sie jak glupia na kafe i "dogaduje" z zazdrości innym kobieta, ktore jak widac w sobie coś mają że maja partnerow i sa szczescliwe