Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markspenser

w ktorym tyg. bylo widac u Was brzuszek?

Polecane posty

Gość markspenser

ja to btst/bylo u Was?

Gość kaskadaaa
jakoś w 6 miesiącu

Gość markspenser
jest/bylo ... mialo byc ;) ja jestemw 14. i narazie nic :/

Gość markspenser
jaka j jestem dzisiaj zakrecona oczywiscie wiem, ze kazda sie kapnie, ze mialam na mysli 14 tydzien, ale chyba sie jeszcze nie obudzilam. widze, ze co do brzuszka to mam jeszcze czas :)

u mnie juz pod koniec 3 miesiaca wyraznie bylo widac, ze jestem w ciazy, a docelowo brzuch wcale nie byl ogromny ;)

Gość bizneswo26
Coś tam zaczęło wystawać ok 10 tygodnia już.... :)

Gość jajobuszko
To chyba zależy od tego ile sie tyje ??? Ja jestem w 10 tyg i juz mam taki śmiesznie zaokrąglony, wygląda na taki dooobrze pojedzony... a schudłam póki co 0,5 kg. 6 miesiąc to strasznie późno! Nie chciałabym żeby mi nagle brzuch wywaliło w 6 miesiącu bo wtedy rozstępy się zrobią. Wolę żeby sobie stopniowo rósł.

U mnie brzuszek pojawił się w 5msc, akurat wyjeżdżaliśmy nad morze i okazało się że nie sposób dopiąć szortów - przeszłam wtedy na ciążowe ciuszki. Teraz jestem w 34tc i brzuszek jest spory, ale nie wygląda na jakiś astronomicznie wielki. Może dlatego, że jestem wysoka - 176cm, a maleńka jest drobniutka :)

Gość skóra z niedźwiedzia
Taką małą "piłkę", fałdkę nad pępkiem ja widziałam ok. 10 tc, a taki normalny ciążowy brzuch (potrzebne mi są już nowe spodnie) widać od niedawna - 18 tc.

Gość dobraaaa rada
w sumie ja po sobie to widziałam tak gdzieś 17 tygodniu (wtedy też poczułam pierwsze ruchy) ale tak teraz 25 tydzień to już konkretnie mam piłeczke

tak 14/15 tydzień było już wiać,mąż to nawt cwześniej czuł, że inny ten brzuszek juz ;) a inni to tak hmm z 2 tygodnie później to też już widzieli nawet przez niezbyt obcisłe bluzki ;) pod koniec 5 miesiąca musiałam już spodnie ciążowe kupić ;) w 5 miesiącu bardzo brzuch mi urósł,a rozstępy to hmm pod koniec 8 miesiaca wyszły mi na brzuchu ;/ i to mimo samrowania.... ale brzuch to na kniec miałam ogromny... :p