Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlotte'27

Starania o dziecko-proszę o poradę

Polecane posty

Gość charlotte'27

Witam wszystkich serdecznie, zaczynam ten temat pomimo tego, że ciągle się pojawia na forach. Bardzo proszę o rady i wsparcie. otóż: staramy się z mężem o dziecko (pierwsze) od 3 miesięcy. Miesiączki do tej pory miałam regularne- cykle 28 dniowe. We wrześniu b.r. wspomagaliśmy się testami owulacyjnymi oraz częstymi wizytami u ginekologa. 16 dnia cyklu ginekolog powiedział że jajeczko prawe jest duże 4cm i że należy się jeszcze tego dnia postarać bo wygląda na owulację. pod koniec września zaczęłam mieć wzdęty brzuszek, zaczęły się pojawiać lekkie mdłości oraz wymioty, pobolewają mnie piersi oraz prawy jajnik- ten duży.. robiłam test 10 dni po owulacji i wyszedł negatywnie. w tym miesiącu miesiączkę powinnam dostać 4. 10.11 ale nie wystąpiła, z czego bardzo się z mężem cieszyliśmy. wczoraj na wieczór zrobiłam 2 testy i oba negatywne i wieeeelkie rozczarowanie oraz rozpacz!!. Dziś jest 31 dzień cyklu i wystąpiło plamienie. dzwoniłam do ginekologa prowadzącego i kazał mi czekać, tym bardziej że testy niczego nie wykazały. błagam, może któraś z Was miała podobny przypadek. ja nadal się łudzę i mocno wierzę w to,że będę MAMĄ.

Gość no napewno to
zrób beta hcg -będzie jasne od razu

Gość Ewaff
Moja koleżanka tak miała, że testy jej wychodziły negatywnie. Normalnie, jak w terminie oczekiwanej miesiączki się test robi, to powinna wyjść blada kreska. U niej były same negatywy, nawet tydzień później, a ciąża była. Także masz szansę, trzymam kciuki :) Pozdrawiam, Ewa http://ewalazinska.blogspot.com/