Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ChicaBomb

Jaki podkład??

Polecane posty

Gość Alice Prin
może ten nowy Rimmel, testowałam go ostatnio w drogerii i dla mnie był troszkę za bardzo kryjący

Im bardziej kryjacy- na bazie tłuszczu-nie wody, pokryje niedoskonałosci-czasem nawet nada efekt maski:), ale po kilku dniach, cera bedzie w fatalnym stanie. Ja uzywam mineralnych- nie sa trwałe-fakt, ale cera bez zmian.

Gość makijazowo
Podkład lekki najlepiej, ewentualniemax facor. Podstawa u Ciebie to korektory i dobra baza.

Bo większość podkładów dobra jest na jakąs godzinę dwie a potem masakra,a do tego po wiskszości cera jest w gorszym stanie

Gość jjdfghgh
najlepszy to clinique anti-blemish!!! este lauder niby fajny, ale troche za ciezki. z tanszych be-ju velvet mat

Gość jjdfghgh
max faktor strasznie zapycha, nie nadaje sie dla skory z problemami

Gość jjdfghgh
max faktor strasznie zapycha, nie nadaje sie dla skory z problemami

Gość magnoliazolta
revlon colorstay jest ok

Gość olgaola85
astor mineral z pedzlem nawilza skore i niezapycha

Gość jjdfghgh
ten anti-blemish clinique dodatkowo leczy wypryski, dla mnie bomba, ale koszt 130zl

Gość mam za dużo energii
Rabi jestes???????????????

Gość jjdfghgh
a ten bi-ju koszt ok 75zl, tez nie zapycha, ale troche gorszy od clinique

Gość Rabi
Jestem, jestem. Czym mogę służyć??????? :classic_cool:

Gość magnoliazolta
mialam identyczny problem, smarowalam twarz fluidami, mialam mnóstwo gródek i niedoskonalsci pod skóra. Rozwiazałam problem w 2 tygodnie. Kupilam dobra satynowa baze pod makijaz, pieknie wygladzala buzie,ujednolicała kolor, zadnych plam, przebarwien, a na chrostki nakladałam loreal z czerwona końcówką, reszte buzi opruszalam pudrem w kamieniu. I do dzis dnia stosuje ten patent, zadnych gród, zaskornikow, cera gladka

Gość Rabi
OK, let's go!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! What can I help you????? :)

Gość magnoliazolta
najgorsze bylo pierwszych kilka dni, bez fluidu na całej twarzy, teraz nie wyobrazam sobie mazac całej buzi fluidem.

Gość mam za dużo energii
KISS ME! KISS ME! KISS ME! KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME! KISS ME!KISS ME!KISS ME! KISS ME!KISS ME! KISS ME! KISS ME! KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME! KISS ME!KISS ME!KISS ME! KISS ME!KISS ME!KISS ME!KISS ME!

Gość Rabi
OK :D :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: Anything else??? :classic_cool:

Gość Rabi
! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Gość mam za dużo energii
No, thank you. It's fine :classic_cool: See you later 🖐️

Gość Rabi
bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* bye :* Hasta mańana :classic_cool: Ti amo! :D

Gość magnoliazolta
dermacol to straszna maska, jesli masz problem z cera to zrozum, ze nie mozesz stosowac takich preparatów! W ogole nie pomagasz buzi, nie minie Ci tradzik, a myslisz, ze przez te maski ludzie nie widza syfów. Jestes w bledzie

Gość magnoliazolta
zacznij to leczyc i walczyc z tym, a nie zakrywac, powodujac jeszcze gorszy efekt

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiii
MOIM ZDANIEM jeśli chcecie wiedzieć to net po to jest - rozwiązywać problemy. Macie problem to napiszcie o nim i go pomózcie komuś rozwiązać ON-lINE bo to jest znajomość on line i tyle. A z forum trzeba sie zaczernić i przejść na priva, żeby mówić o znajomości w tzw. realu. Wy natomast juz nie macie żadnych zasad - z forum w życie i to jest wasz światopogląd. A po co są listy na priva? A czaty? To jest TYLKO FORUM i koniec. Jak dla mnie. Ja się tu nawet nie zaczerniłam i nie zostawiłam adresu e-mail - co wy mi usiłujecie wmówić? Że ja jestem kryminalistką? Popatrzcie sie na siebie i tyle.

Gość magnoliazolta
prooponuje Ci zakupic cos myjacego do buzi, koniecznie bez SLS, do tego jakis kwas, np. normaderm lub effaclar duo, baza pod podklad, lekki kryjacy mus