Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

facet i koleżanki

Polecane posty

Gość nieprawik

Mam dziewczynę, która wyjechała na jakiś czas. Strasznie mi smutno samemu w domu więc się zarejestrowałem na portalu społecznościowym (nie randkowym) aby poznać nowych znajomych. Mam zaznaczone, że "szukam znajomych" (kobiet i mężczyzn) a nie "szukam kobiety". Piszą do mnie same dziewczyny i od razu im mówię, że mam dziewczynę a szukam kogoś z kim można wyjść na piwo i pogadać. Niektóre przestają rozmawiać, niektóre dalej rozmawiają i się nawet fajnie z nimi rozmawia. Czy wg was moje zachowanie jest w porządku? Czy byłoby w porządku gdybym zabierał taką koleżankę na imprezy czy do pubu? Nie sam na sam ale ze znajomymi.

Gość melisssanadrat
nie masz innych znajomych? chore to

"Mam dziewczynę, która wyjechała na jakiś czas. Strasznie mi smutno samemu w domu więc się zarejestrowałem na portalu społecznościowym (nie randkowym) aby poznać nowych znajomych. Mam zaznaczone, że "szukam znajomych" (kobiet i mężczyzn) a nie "szukam kobiety". Piszą do mnie same dziewczyny i od razu im mówię, że mam dziewczynę a szukam kogoś z kim można wyjść na piwo i pogadać. Niektóre przestają rozmawiać, niektóre dalej rozmawiają i się nawet fajnie z nimi rozmawia. " no ja wałsnie przestałam gadac z kim kolwiek juz mi sie odechciało :o "Czy wg was moje zachowanie jest w porządku? Czy byłoby w porządku gdybym zabierał taką koleżankę na imprezy czy do pubu? Nie sam na sam ale ze znajomymi." tak...ja zabrałam ...zostałam okrzyknieta mianem kurwy i gówna

Gość 12+9= ?
nieprawik-------------> jerstes kuzwa pojebany...

Gość 12+9= ?
a pracujesz kuzwa ?

A jak Ty byś się czuł jakby Twoja panna sobie znalazła kilku "kolegów" i z nimi szła do wspólnych znajomych?Dla mnie to pojebany pomysł.Masz laskę to się jej trzymaj.Chooj Cię swędzi?

Gość nieprawik
to już koleżanek mieć nie można. Ja bym swojej dziewczynie nie pozwolił spotykać się z kolegami bo jej nie ufam a sobie już tak.

"A jak Ty byś się czuł jakby Twoja panna sobie znalazła kilku "kolegów" i z nimi szła do wspólnych znajomych?Dla mnie to poj**any pomysł.Masz laskę to się jej trzymaj.Chooj Cię swędzi?" a ciebie?

"A jak Ty byś się czuł jakby Twoja panna sobie znalazła kilku "kolegów" i z nimi szła do wspólnych znajomych?Dla mnie to poj**any pomysł.Masz laskę to się jej trzymaj.Chooj Cię swędzi?" powtórze...a ciebie? (pizda swedzi)

Gość pocahontas8k
Co to kurwa za związek jak nie ufasz swojej dziewczynie. Tak jak już ktoś wyżej powiedział pewnie brakuje Ci seksu i tyle- chcesz sobie trochę pobzykać, żeby zaspokoić tylko własne potrzeby. Naprawdę jesteś żenujący....

Gość MouthtoMouth
Jakby moj facet sobie zaczal szukac kolezanek na necie a pozniej zaczal sie z nimi spotykac to by mial u mnie przejebane ... ;/

Gość nieprawik
Bez łaski. Dużo by nie stracił bo koleżanki by mu zostały a stara zołza by się odczepiła. I on już wtedy na legalu by się spotykał z koleżankami.

Gość nieprawik
I nie potrzebuje seksu. Jak mam to zrobić z kolejną kłodą w łóżku to już większą przyjemność mam z własną ręką.