Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy nie zdradzalam

Zdrada po raz pierwszy

Polecane posty

Nigdy nie zdradzilam zadnego ze swoich dotychczasowych partnerow. Bylo ich 3. Mam meza, ktory mnie rozczarowal w wielu kwestiach (nie seksualnych), wiec to nie takie proste z tym skokiem w bok... A jednak moje cialo pozada pewnego, barczystego (nigdy wczesniej mnie to nie pociagalo) znajomego. Mam wielka ochote umowic sie z nim na sex. Nie moge przestac o tym myslec. Chce raz poczuc jego silne ramiona i nagie cialo na swoim... Czy to poczatek mojej zdrady?

Pytanie do zdradzajacych. Jak to jest po zdradzie z wyrzutami sumienia?

Seksowne fatalaszki, seks u niego i niestety do domu...

Dziecko...

Ta zdrada to takie chwilowe poczucie bezpieczenstwa...

nie sprecyzowałas dokładnie, a z tego co widzę to faktycznie jesteś ze swoim tlyko ze względu na dziecko. dla mnie to głupota i ja takiego potępowania zrozumieć nie potrafię. Myslisz, że dziecko będzie dzięki temu szczęśliwe ? W takim związku nie da się żyć, nie ma przyszłości i prędzej czy później się rozstaniecie, a moze to być długa i cięzka droga poprzez kłótnie, spory no i wlasnie zdrady, czym bez wątpienia skrzywidzicie swoje dziecko. Lepiej się rozstańcie

Nie jestem zdzira, ani zla zona, a juz na pewno nie zla matka!!! Ja opiekuje sie rodzina, tylko nie dostaje tej opiekunczosci spowrotem...

Gość macroo
do powyżej-ZGADZA SIE:)

vodka - to malzenstwo bylo z wielkiej milosci, ale maz niestety zyje dalej zyciem kawalera. On sie zachowuje jakby nie mial dziecka, zony. Tylko kochanke, opiekunke do dziecka itd. Ja jestem w stanie dac wszystko, on nie. Wiec musze sobie braki chyba z zewnatrz "pouzupelniac". Rozmowy z nim na nic, zawsze konczy sie tym samym punktem wyjscia.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Jak zdecydujesz się na zdarę to się musisz liczyć z konsekwencjami. Albo zajdziesz w ciążę albo jeśli nie to Twój mąż może dowiedzieć się o wszystkim i zostawi Cię. Zostaniesz wtedy sama.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
O przepraszam, chciałem napisać "zdradę" ale u mnie to już normalne.

zona swojego meza - nie widzi sie wielu rzeczy wczesniej. Pewnie swietnie o tym wiesz.

NIEDOROZWINIĘTY Jak zdecydujesz się na zdarę to się musisz liczyć z konsekwencjami. Albo zajdziesz w ciążę albo jeśli nie to Twój mąż może dowiedzieć się o wszystkim i zostawi Cię. Zostaniesz wtedy sama." KURWA MAC jak zdecyduje sie na zdrade - po chuj isc z innym ... jak chce to niech powie wprost mezowi a nie po katach z innym... co za glupia dziecinada... zdrada to dla kretaczy i ludzi glupich ktorzy nie potrafia byc szczerymi wobec drugiej osoby... w polsce nie ma obowiazku malzenstwa... wiec jak juz sie nie chce byc z ta osoba to sa rozwody a nie dziecinada i oszukiwanie eh

NIEDOROZWINIĘTY Jak zdecydujesz się na zdarę to się musisz liczyć z konsekwencjami. Albo zajdziesz w ciążę albo jeśli nie to Twój mąż może dowiedzieć się o wszystkim i zostawi Cię. Zostaniesz wtedy sama." KURWA MAC jak zdecyduje sie na zdrade - po chuj isc z innym ... jak chce to niech powie wprost mezowi a nie po katach z innym... co za glupia dziecinada... zdrada to dla kretaczy i ludzi glupich ktorzy nie potrafia byc szczerymi wobec drugiej osoby... w polsce nie ma obowiazku malzenstwa... wiec jak juz sie nie chce byc z ta osoba to sa rozwody a nie dziecinada i oszukiwanie eh

ehh dlatego ja nigdy za mąż nie wyjde, przynjamniej takich problemów nie będę mieć, a później ewentualnych trudności związanych z rozwodem. Znalezienie kochanka nie rozwiązuje jednak sprawy, nie ułtawia, prędzej czy później zakocha się albo przywiąże Twoj kochanek, albo Ty lub co gorsza zdrada wyjdzie na jaw i wtedy rozpęta sie istne piękło. Wydaje mi się z drugiej strony ze wiedzialas wczesniej jaki Twoj mąż był, ja wiem, ze dziecko, malzenstwo zobowiązują, ale jesli ktos się nie nadaje do tego i wcześniej był jaki był to było oczywiste, ze się nie zmieni.

Dzieki wielkie za posty. Decyzja zostanie podjeta. Musze wszystko przemyslec. Pozdrawiam i wszystkim udanych zwiazkow zycze.

" Nigdy nie zdradzalam zona swojego meza - nie widzi sie wielu rzeczy wczesniej. Pewnie swietnie o tym wiesz." wyobraz sobie ze nie nie wiem... nie kazdy tak jak ty wychodzi zamaz zeby potem zdradzac ... piszesz ze brak ci odpowiedzialnosci i troski od niego itd. a ty nie szukasz w tamtym tego tylko seksu... i to niby maz mysli ze nie ma zony czy ty ze nie masz juz meza ?

wg mnie autorka jest niedojrzała i głupia i nie warto z nią dyskutować o kwestiach moralnych, o odpowiedzialności ona chce zdradzić i koniec jej się ktoś podoba i już zachowanie rodem z liceum

Zdesperowana Domowa Żona -> pisze ze brakuje jej troskliwości itd. a szuka innego faceta do lozka... to chyba o czyms swiadczy ...czego jej brak... a jesli jej brak seksu to niech odejdzie od meza i szuka innego ...