Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the way is shut

Kiedy mezczyzna nienawidzi kobiete ...

Polecane posty

jest tylko jedna rzecz za którą znienawidziłbym kobietę a jest nią zdrada !

a bhylo tak fajnie jak sie k**wa mac ulotnił :/" chyba chcesz bym cie znienawidził :P

Gość trzeba było dawać dupy
każdemu facetowi i się nie śmiać z niego to wtedy by lubił wszystkie kobiety

Gość fsfsfs
the way is shut ale ty jesteś jebnięta, jedna z najdurniejszych bab na kafe:O

"Jak to czym? Krzywo pomalowanymi paznokciami! No co za idiotyczne pytanie...." słuchaj jest koles ktory mnie nienawidzi i kompletnie nie wiem za co...jedyne złe co mu zrobilam to to ze miaólam znajomych i przyjaciół a on mnie zdradzil i zostawił .... to jest jedyne co mu złego zfrobilam a socjopata sie msci teraz

Gość o co ci tym razem
biega autorko? Napisz konkretnie a nie takie niedopowiedzenia

Gość fsfsfs
spierdalaj imbecylko

a najlepsze jest to ze jak bym mu wyzwała od socjopatów to by sie chłopak ucieszył bo jest zwichniety koles w ciagu jednego dnia jednej rozmowy tak mi dał popalic ze miałam ochote go zabic a pozniej juz mi było wszystko jedno

Gość Jaroslawe-84
takie kretynki jak ty nadają się tylko do wyruchania na raz, dobrze koleś zrobił 💤

task najwidoczniej to moja wina...jestem głupia ze mialam przyjacioł kolegów i kolezanki i ze kompletnie nie byłam o niego zazdrosna bo mu ufałam i wierzyłam w niego ...tak kurwa to moja wina... WSZYSTKO TO MONJA WINAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niezdolna do miłości
tia mężczyzna nienawidzi za zdradę a sam się puszcza na lewo i prawo. heh hipokryci

POWINNAM CHUJA SZPIEGOWAC, KONTROLOWAC, WŁAZIC MU NA POCZTE TELEFON ZAMONTOWAC KAMERY i wtedy był by szczesliwy tak ze ma doczynienia z jebnieta suka która powinna sie leczyc? tak?

Gość Jaroslawe-84
po twoich wpisach widać że mądrością nie grzeszysz :D

Gość jesteś typową
zaburzoną kafeterianką która kocha zwichniętych facetów bo tatuś jej nie kochał albo bił mamusię. Ostatecznie chlał od rano do wieczora i robił burdel. tak to jest jak się dziecko wychowuje w patologicznej rodzinie. Powinnaś iść na terapię bo jesteś taka sama jek ten facet

Gość Jaroslawe-84
kocham janusza desznika:O

Gość facet...!#@
Nie wiem jak można znienawidzieć za samą zdradę. Natomiast gdyby kobieta, za moimi plecami, opowiadała na mój temat kłamstwa. Oczerniała mnie w oczach innych. Wtedy bym ją znienawidził bardzo szybko.

To Ty powinnaś nienawidzić go za to,co zrobił. A to,że zdradził?Wina jest zawsze po dwóch stronach,więc coś z Tobą nie tak według niego a co?On juz to tylko wie.

"To Ty powinnaś nienawidzić go za to,co zrobił. A to,że zdradził?Wina jest zawsze po dwóch stronach,więc coś z Tobą nie tak według niego a co?On juz to tylko wie." ze mna? ZE MNA KURWA????!???!?!? PIERDOLNIETA JESTES JAKAS? Nie zwalaj na mnie winy za cudze zdrady ...polal bo go kutas swedział albo serducho rwało ...polał to niech lezie dalej