Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajka

Mały członek u 16 latka. Urośnie jeszcze?

Polecane posty

Gość majajka

Przeraża mnie rozmiar mojego członka. Mam 16 lat a członek o długości 12 cm :(. Są tu osoby które w tym wieku mają/miały takiego małego członka? Obawiam się że już się więcej nie zmieni... Są jakieś dziewczyny co lubią takie małe?

Gość 14.5cm kwadratowegoXD
to dziecko idz na lekcjie biologii i posłuchaj o narządach płciowych sie dowiesz że człowiek rośnie do 24 lat wiec kto ma ku*wa wiedzieć

Gość majajka
Czy zastosowanie jakiejś specjalnej diety może coś zmienić? Albo czy częste walenie konia powoduje opóźnienie rozwoju członka? PROSZĘ WAS O POMOC!!!! Jestem strasznie zrozpaczony z tego powodu. Nie mam powodzenia u kobiet i obawiam się że jeśli uda mi się jakąś znaleźć to nawet nie będę potrafił jej zaspokoić :(:(:(:( PROSZĘ WAS O POMOC!!!!

Gość Peciak91515
Witaj. No 12 cm to rzeczywiście jest mało, ale jesteś jeszcze młody i na pewno urośnie. Jeśli chodzi o "metody" na powiększenie to rzeczywiście istnieją. Dzielą się na coś na zasadzie tabletek-ziół, albo po prostu mechaniczny sposób powiększania przyrodzenia poprzez tzw. pompke do penisa. Chciałbym Ci zaprezentować te dwie metody: http://intymnosc.pl/aff/glowna/pump-master-pompka-przniowa-manometrem-rekomendujemy-p-715.html To obecnie jeden z najbardziej skutecznych mechanicznych sposób na powiększanie penisa. A tabletki: http://intymnosc.pl/penilarge-tabletki-nowej-generacji-p-689.html Tabletki, które bazują na ziołach. Przeczytaj dokładnie opis tych produktów i sam wybierz, która metoda będzie lepsza dla Ciebie. Myślę, że tym postem Ci pomogłem:) Pozdrawiam Tomek

Gość mariusz341
cześć, no ludzie mają racje penis jeszcze urośnie, ale jeśli Cie to tak bardzo niepokoi to sprobuj jakis srodek tylko przeczytaj doklladnie opis zebys sobie problemow nie narobil

Gość majajka
No tak ale ja mam 16 lat, nie pracuję i raczej nie pójdę do rodziców i nie poproszę ich aby kupili mi pompkę do powiększania kutasa... Nie dość ze było by to strasznie krępujące i wstydliwe to jeszcze do tego 150zł to nie jest mało...

Gość 14.5cm kwadratowegoXD
każda ingerencja w narządy płciowe ma swoje negatywne skutki które pozostają na całe życie

Gość majajka
Koledzy się chwalą między sobą że mają po 16cm+ a ja zawszę przytakuję że ja też mam coś około 16-17... nie chciałbym kłamać ale nie chcę wyjść na jakąś cipę.

Jesteś jeszcze młody więc Ci urośnie. Nie daj się naciągnąć na tabletki, pompki i Bóg jeden wie co jeszcze. To jest tylko sposób na wyciąganie pieniędzy od zdesperowanych facetów.

Gość gość
Nie martw sie rozmiarem swojego czlonka jak matka natura dalala Ci takie przyrodzenie to widocznie takie ma byc.Nie ogladaj p****li bo sie zakompleksisz na dlugie lata

Gość gość
Koledzy są tacy mądrzy jak i ty, kłamią wszyscy :P Ktoś robił badania rozmiarów i wyszło że wszyscy kłamią :D ...a z 12 cm i tak masz większego od goryla ;-)