Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _taka_ona_

Szukam porady!!pomóżcie!!

Polecane posty

Gość _taka_ona_

Mam pytanie pokłóciłam się z facetem i to dość poważnie, napisałam mu że nie chce go znać i że kasuje jego numer tel - pisałam to w złości ehh, ale już niestety nie cofnę tego co pisałam, problem w tym że nie odzywa się teraz do mnie już 3 tygodnie bo czeka aż ja napisze. Uważacie że powinnam sobie dać z nim spokój??czy poczekać aż sam się odezwie?? Gdyby mu zależało napisałby, a nie czekałby.. nie wiem co mam robić:(( dodam też że wcześniej zastanawiał się miesiąc czasu czy mu zależy na mnie i był 3 razy na imprezie..

Gość wez sie zastanow czego
chcesz:o przecież masz co chciałaś :/

Gość _taka_ona_
Myślałam że jak mu pojadę to zrozumie coś a tu przyniosło odwrotny skutek.. ale gdyby mu zależało nie patrzyłby na to co pisałam tylko odezwałby się.. co mam robić??? po za tym miałam powody żeby tak mu pojechać

Gość _taka_ona_
Myślicie że on się już nie odezwie do mnie?? pewnie mu nie zależy..

mój były jak miał nowa panne tez jej cos takiego wywrzeszczał do słuchawki po czym przyleciał do mnie i sie wyzalił i tez nie wiedziałam co jest grane :/

Gość wez sie zastanow czego
to sie od niego odczep, powiedziałaś co powiedziałas i teraz nie licz na cuda;/

"Myślałam że jak mu pojadę to zrozumie coś a tu przyniosło odwrotny skutek.. ale gdyby mu zależało nie patrzyłby na to co pisałam tylko odezwałby się.. co mam robić??? po za tym miałam powody żeby tak mu pojechać" jakie? jakie powody?

Gość _taka_ona_
nie wiem co robić nie chce pisać do niego i poniżać się, błażnić ale z drugiej strony tęsknie za nim:((

Gość Eleeene
daj sobie spokoj z nim. Zapomnisz .Juz minelo 3 tygodnie, minie i 6 miesiecy.A po 6 miesiacach bedzie tylko mglistym wspomnieniem. Zapomnij o nim .

Gość Eleeene
e tam .Sraty taty tesknoty.Za kims kto ma Cie w dooopie.Przestan.Miej jaja.

Gość _taka_ona_
byliśmy razem 2 miesiące z czego 1 miesiąc nie widzieliśmy się wcale bo on zastanawiał się miesiąc czasu czy mu zależy i jeździł sobie na imprezy, to jest normalne??

Gość _taka_ona_
powiedział mojej kumpeli bo mamy wspólną koleżankę że jak ja mu napisze to odpisze a on nie ma zamiaru pisać do mnie skomplikowane to wszystko na maksa:((

Gość Eleeene
a ile masz lat autorko-bo chyba raczej malutko.Zupelnie doswiadczenia zyciowego chyba nie masz.

Gość _taka_ona_
Ja myślę że gdyby mu szczerze zależało poruszyłby niebo i ziemie, a nie olał sobie.. mógł chociaż napisać:"hej, co tam u Ciebie"

Gość _taka_ona_
Mam 23 lata i pecha do facetów:(( jestem chyba naiwna:(

Gość _taka_ona_
Eleneee co mam zrobić??

Gość _taka_ona_
zawsze mam jakieś beznadziejne sytuacje z facetami:(( załamałam się, jakaś depresja mnie łapie chyba:(

Gość Jdwpgam
Jeżeli przez miesiąc się zastanawiał czy mu zależy i jeździł na imprezy to tak naprawdę mu nie zależy. Daj sobie z nim spokój.

Gość _taka_ona_
Czyli nie pisać do niego?? a myślicie że on już nie napisze??

Gość _taka_ona_
Niech mi ktoś poradzi..smutno mi:(

Gość Eleeene
23 lata- to juz powinnas miec troszke za soba obserwacji.Skoro piszesz, ze masz pecha do mezczyzn i tu chcesz usilnie cos upiec z tej maki, to wnosze, ze zle wybierasz potencjalnych kandydatow. Kiedys kolezanka podsunela mi ksiazke do przeczytania " madra kobieta to wie"i tam napisane bylo czym kierowac sie przy wyborze partnera. Ksiazeczka nie byla napisana, jak poradnik psychologiczny ale jako zwykle rady . Radze Ci taka ksiazke poszukac , nie koniecznie pod tym tytulem. Tu absolutnie daj sobie spokoj.Gdyby facet byl zainteresowany, zadzwonilby do Ciebie.Chcialby wyjasnic, dlaczego tak zareagowalas i co spowodowalo taka postawe u Ciebie. Rozmowa przez kolezanke zakrawa na smiech i mozna porownac do postawy dzieci z piaskownicy , badz przedszkola. Uwierz mi.Juz z tego co napisalas wynika , ze ten chlopak jest malo rokujacym partnerem dla dziewczyny .

Gość jedna wielka dziecinada
wielki związek 3 miesiace z czego miesiąc się nie odzywał bo imprezował sam ty strzeliłaś focha że z nim zrywasz i w efekcie to co było niewypowiedziane sie urealniło: faktycznie związek przestał istnieć a teraz wysłuchujesz relacji osób postronnych że rzekomo on łaskawie odbierze telefon gdzy zadzwonisz.... no żal laska, tego związku nie było, nie będzie i nie ma

Gość _taka_ona_
Eleeene dziękuję a gdzie tą książeczkę można znaleźć??

Gość _taka_ona_
to dlaczego on teraz czeka aż ja napisze do niego?nie rozumiem facetów:(

Gość jedna wielka dziecinada
rada by przeczytać jakiś poradnik na temat komunikacji z facetemi jest niezła w związkach kieruj się zasadą że facetowi zależy gdzy daje Ci tego realne przejawy jeśli facetowi zależy to sam szuka kontaktu, stara sie i jest słowny gdy zaczyna kręcić, pozować, przekładać spotkania ...to powinno już być sygnałem że coś jest nie halo i facet kręci

Gość _taka_ona_
a koleżanka przypadkiem spotkała go na imprezie i on jej tak powiedział, to nie była moja inicjatywa żeby ona z nim porozmawiała..