Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona i zmartwiona

Pomóżcie diewcyny,prosze

Polecane posty

Staramy się z mężem ok 6lat o dzidziusia.W końcu trafiłam też na dobrego lekara,który stara się mi pomóc.Od 3 cykli jestem na femarze i zastzrzykach z choragonu. Dzięki temu cykle mam po 28-29dni.W tym cyklu jest inaczej.Dzisiaj mam 37dc i okresu ani widu ani słychu.Robiłam test ciążowy ale wyszedł niestety nie po mojej myśli.Martwie się bo nie wiem co się dzieje.Dzwoniłam do lekara ale dzisiaj niestety nie było go w pracy.Zapisałam się na poniedziałek ale do tego czasu chyba zgłupieje.Nie znam sie na tym dobrze ale wydaje mi się,że po takich zastrzykach powinnam dostać okres już dawno.Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę,pomózcie. Dodam,że choragon miałam w 3,5 i 7 dniu po owulacji.Od ostatniego zastrzyku mineło 16dni.Objawów ciążowych nie chce sobie wkręcać.Jedynie mam bardo dużo śluzu jakby płodnego.Nawet w dni płodne tyle nie mam co od paru dni.

Proszę napiszcie coś. Prepraszam za błedy ale klawiatura mi nawala,zwłaszcza z literką Z

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za zainteresowanie.Nie wiedziałam,że tak ciężko napisać pare słów.

Gość dajciemispokojzhasłem
Śluz podobny do płodnego występuje często przed okresem. Moze jestes w ciązy? Jaki robiłas test? Ja zrobiłam tani test i wyszedł negatywnie, słaba kreska wyszła na tym drozszym. Objawów ciązy praktycznie nie miałam.

Śluzu przed okresem nie miałam nigdy.Teraz już tak mokro od poniedziałku.Znam swój organizm i naprawde nie czuję się na @.Jeśli chodzi o objawy ciąży po czasami też pobolewa na podbrzusze na dole.Dzisiaj 38dc.Kurcze przecież po choragonie powinnam mieć dawno okres.Zacynam poważnie się martwić.Oby to była ciąża.Boję się strasznie a zarazem chciałabym by było już po wizycie

Gość Krykso
To czekamy do poniedziałku, a nawet jak będzie to nie martw się :) . Ciąża to jest dla kobiet stan naturalny :) Nawet jeśli zaszłaś, to pomyśl o dziecku jakie może być słodkie, jaka radość byłaby z jego urodzenia. Jak się będziesz cieszyć jak dzidziuś będzie rósł :) Znam wiele kobiet przeszczęśliwych z powodu ciąży. A jeśli naprawdę się boisz tej wielkiej odpowiedzialności bycia matką to można zawsze oddać po urodzeniu dziecko w szpitalu. Także uszy do góry :) Pogadaj ze mną na GG - 10022736 lub dzwoń na tel : 660872964 .

krykso przeciez ona sie starala o to dziecko 6 lat!! czytaj dokladnie.. ja mysle ze to ciaza i tzrymam kciuki zeby tak bylo