Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgretgddf

nie chce mi sie żyć..;((((!!!!

Polecane posty

Gość tgretgddf

Dziś w szkole spotkala mnie wielka przykrość,chodze do liceum i jedna dziewczyna dzis na lekcji mnie upokorzyla publicnzie a mianowicie pani na lekcji nazwala ją moim imieniem przez przypadek a ta spytala o kogo chodzi a jak pani pow ze o mnie to ta pow "to bolalo" ale takim tonem jakbym byla najbrzydszą istotą na ziemi a ona najładniejszą,jest odwrotnie bo ona ma krzywy nos itd(nie mówię tego ze złości,ja natomiast nie uwazam sie z apiękność ale wszystkie moje znajome móia że jestem bardzo ladna i mi zazdroszczą,myślę ze chciala sie popisać,do tego ja jestem bardzo cicha,tzn jestem przyzwyczjona do tego ze malo mowię na lekcji a u mnie w kl sa wyszczekane itd więc sie wyrózniam i ejstem na uboczu..moze to dlatego,przez nią jak wrocilam dod omu to strasznie plakalam;(

Gość ja bym się powiesiła na
twoim miejscu - takie upokorzenie! :-O Ale przedtem zemścij się - oblej koleżankę kwasem, a nauczycielce potnij twarz. To jedyne wyjście dla ratowania honoru!

Przeczytaj sobie to co napisałas i pomysl jaka ty jesteś ? Dobrze robisz , czy rzeczywiście nic i nikt cie nie obchodzi tylko ty jestes najwazniejsza i nikt inny

Gość musisz tam wytrwac ja tez
swoje przeszlam w szkolach nie przejmuj sie tak tym wszystkim, spotykaj sie ze znajomymi spoza szkoly, aby poprawic sobie humor ;)

albo strzel w pysk twojego wroga szkolnego, jak masz odwage, a jak ktos sie bedzie czepial, to obron sie i powiedz, ze ona pierwsza cie upokorzyla i sobie tego nie zyczysz albo ipi jej pokaz, nie wiem... moze zastanowi sie kretynka nad soba...

Gość ghgujhgj
no wiem wiem,naszczęście takich posiadam,ale to pieklo,mam w klasie same panienki a wsamej klasie 3/4 to chlopaki ,a ta alska mnie doprowadzxa do szalu caly czas poprawia wlosy i patrzy na mnie jak na śmiecia..

Gość mia mia mia mia mia
no bez przesady i o co tu plakac? Trzeba bylo powiedziec 'to prawda - zabolalo' i zlac glupia. Ludzie to maja problemy!

Gość ghgujhgj
nie moglabym bo ja jestem tam sama w kalsie mam tylko 1 kumpelę a ona caslą klasę ma za sobą ,więc wolę nie zadzierać bo bedzie gorzej..

Gość mia mia mia mia mia
Ja tez mialam takie glupie laski. Tylko ze ja tez patrzylam na nie z wyzszoscia. No a teraz milo mi slyszec ze do niczego nie doszly... hehehe

mia mia mia a ty jakie masz "powazne" problemy? moze za niedlugo glupkowato jeszcze napiszesz ze obozy zaglady tez nie byly problemem?? szkolna samotnosc i bycie ofiara to jedna z najgorszych rzeczy jaka moze przytrafic sie czlowiekowi wiec siedz cicho, jak nie jestes w stanie pojac czegos co jest tak oczywiste :o

Gość ghgujhgj
ja te zpatrze z wyzszościa ,zanm swoję wartość,ale jak wiadomo w grupie sila,ona bez owej by nie podskakiwala

Gość prymuska
dam ci dobra rade co ja zrobilam bo milalm podobna sytuacje nie daj po sobje znac ze cie to dotknelo po drugie w wiekszosci cieche dziewczyny dobrze sie ucza zacznij sie tak dobrze uczyc zeby nikt nie mogl ci reki dostawic ale badz mila zobaczysz wszystko sie wszystko zmieni nawet ja k teraz jest niemilo to i tak i tak nikt nie chce z glupimi miec don czynienia

albo powiedz jej ze jest slaba i tchorzliwa skoro potrzebuje calej grupy zeby byc przeciwko tobie i ze jej "wspolczujesz" ;)