Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randkowicz pelna geba

Jak to jest, ze...

Polecane posty

Z ciekawosci zalozylem sobie profil na portalu randkowym. W pierwszym rzucie mialem zalaczone swoje zdjecie. Z Adonisem nie moge sie rownac, ale do diabla mi chyba daleko. Tak przynajmniej twierdzily kobiety. W czym rzecz... zadna uzytkowniczka nawet nie puscila mi oka na lamach portalu, nie raczyla odpisac. Usunalem swoje zdjecie i z tym samym opisem postanowilem sprobowac ponownie swoich sil. Co ciekawe kobiety same do mnie pisza, puszczaja oczko. Odpisuja na moje wiadomosci, prosza o fotke i chca sie spotykac, umawiac na randki. O co chodzi? Bo czegos tu nie rozumiem.

Gość polla303
Widocznie sposób pisania masz fajny i interesujący, ale może im się nie podobasz skoro jak dałeś zdjęcie to odzewu nie było.

Gość twims
Może z wyglądu wcale nie jesteś zły, ale zdjęcie było wyjątkowo niekorzystne?

Nie mnie oceniac sposob pisania. Po prostu jestem soba, nie pisze pod publike, po to aby sie tylko i wylacznie przypodobac. Ale fakt faktem przystojny to ja nie jestem. Czesc kobiet, naprawde atrakcyjnych fizycznie, po kilku wiadomosciach chcialo sie spotkac, wczesniej proszac o fotke. Coz, dziwny jest ten swiat.

Gość polla303
Sama miałam taką sytuację kiedyś,że pisałam z kolesiem i przez sms-y był super itd, ale w realu to juz gorzej było, dałam sobie spokój. Tak bywa.

Gość hehe :D
Chodzi i twarz na tych smieszncyh portalach. Jesli jestes ladny, to kobiety potrafia same wskoczyc do lozka facetowi, a pozniej narzekac ze okazal sie sk... bo wykorzystal i porzucil. Z kolei jak sie trafi mniej przystojny, ale o nienagannych manierach, towarzyski, blyskotliwy, z poczuciem humoru to nawet na niego nie spojrza. Tak to juz jest. To co jest atrakcyjne fizycznie bardziej dziala na nasze zmysly, przyciaga. Proponuje Ci Autorze brac sie za kobiety w realu. Nie wszystkie leca na wyglad. Jesli masz odpowiednia gadke i jak to sam okresliles, do diabla Ci daleko, wez sie w garsc i wyruszaj w miasto. Na portalach randkowych siedza pustaki i nieudaczniki zyciowe w wiekszosci przypadkow.