Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba osiwieje

nic nie moge odłozyc z wypłaty.

Polecane posty

JENNY TO PO JAKI ... SIEDZISZ NA KAFE SKORO TWIERDZISZ ŻE MASZ NAUKE I CHORE DZIECKO!!!! KOBIETO ZASTANÓW SIĘ KOGO CZARUJESZ.. JAK JA MAM CHORE DZIECKO TO NAWET NA OBUDOWĘ KOMPA NIE ZERKNE BO NIE MAM CZASU..

dziecko ma katarek i trochę kaszelekale juz spi;) dawno,pozatym mąż nie chodzi do pracy 2 dni i mi pomaga ,żebym miała czas na naukę.A dzisiaj mi się okropnie uczyć nie chce bo mnie coś katar bierze ,chyba się zaraziłam

Gość jak z podbijaniem tematu
zmien nick na pomartancze i wklej.

Gość Mlodaaa żona...
Ale Wy macie problemy, mój mąż zarabia dużo mniej, ja nie pracuje, szukam obecnie pracy, mamy dziecko i z każdym miesiącem jest tak, że trzeba oszczędzać, nie mogę sobie pozwolić na rzeczy, które chciałabym mieć i jakoś daję radę:) także kwestia charakteru, albo się jest rozrzutnym, albo nie.. a oszczędności zawsze się można nauczyć

Gość motyla noga na tolka banana
jenny nie rżnij dziada ! pompowany basen ????!!! jakbyś miała dochody o jakich piszesz to byś sobie zrobiła normalny basen a nie jakąś prowizorkę z marketu . Koszt takiego basenu z oprzyrządowaniem to ok. 30 tyś ... nie stać cię ? Toż to niby jedna wypłata i to nie cała męża :classic_cool:

Gość bkjknkkkkkkkkkkkkkk
jennifer gdyby twój maz zarabiał 30 tys czy wiecej to dom byłby gotowy w pol roku a nie buduje sie od kilku lat :( jakos przechwalanki niebardzo ci wychodza aha a ta ruina w szczerym polu to napewno kosztowac nie bedzie 800 tys chocbys miała złote klamki polecam tobie korepetycje z matematyki bo chyba za czesto na wagary chodziłas :(