Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba osiwieje

nic nie moge odłozyc z wypłaty.

Polecane posty

Gość jestemmm kobietąąąąą
na czacie no to miałaś dużo szczęścia :D widać ze chłop obrotny i umie zarobić kasę :D ja niestety nie mam takiego szczęścia :(

Gość duszona przez życie
ja zarabiam na siebie..tylko na kredyty ,oplaty i waciki...och....zapomniałam się...co to waciki?:D

JENNY życzę ci jak najlepiej..jednak ze swojej perspektywy wiem że nic nie trwa wiecznie..też miałam lajtowe życie..nagle trach,inna laska..mężuś w nogi i bajka prysła jak bańka... i muszę się ochlapami zadowolić

karolakarola nic nie idzie w życiu przewidzieć co będzie to będzie ,ja siedziałam przez te 4 lata nie z lenistwa ale z poświęcenia dla mojej córki ,wiem że małe dziecko potrzebuje matki .Ciesze się że przynajmniej studiowałam i robiłam cos dla siebie

Gość duszona przez życie
dobrze że jeszcze męża nie miałam.....

a ja zarabiam średnią krajową, mój małżonek też ---- 50 tysi by mi się przydało --- da ktoś ? :D

urzadzanie domku haha tez mi zajecie kobieta powinna robic cos dla siebie,inwestowac w siebie masz nudnawe zycie dżenko:(

Gość motyla noga na tolka banana
doprawdy... żenujące sa te wypociny ... a raczej przechwałki jenny . Kiedyś wstawiła swoją fotę w tych 48 m2 , syf i malaria . Jakieś chyba wynajmowane i to po taniości .

w samym domku bedzie fajniej i komforotowo,wlasne podwórki ,grile :)pompowany basenik:) mąż boisko do kosza zamierza zrobić:).Ja pójdę do pracy:) mogę zarabiać 1200zl ważne żeby praca mi się podobała :)

Mieszkanie jest w dobrym stanie bez luksusów ,nie remontowaliśmy go bo stwierdziliśmy ,że nie ma sensu skoro mamy już kupców(moi rodzice kupują ) to niech sobie zrobią po swojemu.

ja zakisilam 70 sloikow na zime;)z ogorami;) nie wiem kto to zje:D karola-nie,to nie jest nudne:)

i buraczki z papryka do sloikow robie:) uwielbiam do mielonych chociaz zadko gotuje nie przywiazujemy uwagi do obiadkow

Gość duszona przez życie
karolakarola..dobra jesteś::}:}:}:}

Gość Oczywiście że
jeniffer nie ma nic i wszyscy to wiedzą Prawdopodobnie nawet męża.Żyje w zawszonym mieszkaniu i stara się dowartościować pisząc te głupoty od paru lat.Jak można budować domek przez kilka lat mając takie wyimaginowane dochody?? Droga Jeniffer,Twój czas na tym forum się kończy,głupku.Nim ten wymyślony dom skończysz on się rozpadnie.

dom budujemy od połowy kwietnia tego roku i wprowadzamy się na maj /czerwiec roku 2012 .Mileiśmy plany na gudzień ale budowlańcy nam odradzili bo mury nie wyschły.Nie chcesz wierzyć to nie wierz ;) gila mi to

racja..jenny ma tyle kasy że zamiast łazić po galeriach handlowych,woli kisić tyłek przy kompie..żalosne ja z taką kasą już bym byla na mieście...ba..w górach :p

dzenka raz zniknela z kafe na kilka miesiecy;)po slynnym zdjeciu z kasa:Dduuuuzo pieniedzy Dzenka wklej fotke:)pokaz biednym jaka jestes bajecznie bogata

do galerii jeżdze dosyć często 2-3razy w miesiącu ,ale teraz mam naukę do obrony i non stop dziecko chore (przedszkole) ;) więc aż takiego kolorowego zycia nie mam

wklej dzeni to zdjecie;) a jak nie to Lady Love ma na pulpicie:)ladnie popprosily to pokaze fortunke dżenny

zaraz ktos wklei:) slynne zdjecie siedzi dzeni w na lozku pelno kasy i w rekach dzenki pliki pieniedzy chyba jakos tak to wygladalo:D no dżenny nie daj sie prosic:)przeciez nie raz pokazywalas:P