Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RudaPogubiona

Bi-les-hetero?

Polecane posty

Gość RudaPogubiona

Tego rodzaju tematów jest dużo.. wiem. Ale.. szukam wśród was kogoś kto mógłby mi może poradzić.. tzn dużo czytałam na ten temat i w ogóle, ale chciałabym porozmawiać może z kimś kto jest.. nie tylko za facetami. Przyłapuję się ostatnio na różnych dziwnych myślach.. Ale nie wiem.. Na to forum duzo osób zagląda. Czytając tematy znalazłam odpowiedzi na wiele pytań, ale jednak w tej kwestii.. Moge liczyc na Was? ;)

Gość enti
ale o co konkretnie chcesz sie zapytac?

Merlinie, już widzę jaka jesteś przestraszona myślą o tym, że prawdopodobnie jesteś bi 💤 Najnormalniejsza rzecz na świecie, ale i tak jęczenie i stękanie. Myślisz o kobietach jako o obiektach seksualnych - tak, jesteś lesbijką. Myślisz o kobietach i mężczyznach - tak, jesteś bi. Nie jesteś jakimś jedynym człowiekiem bi/les w swoim otoczeniu. Nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego, że 1/3 Twoich znajomych nie jest jedynie hetero. Rozejrzyj się.

Gość dfyutyo9
witaj w swiecie pogubionych. wkurza cie, ze nie wiesz czy jestes les/bi/hetero? bo mnie strasznie, ale nic z tym nie moge zrobic... ble

Gość RudaPogubiona
Nawet nie wiem. Tzn może to głupie... Mam wrażenie jakby to była dziwna fascynajcja? Tzn jak najbardziej nie jestem przeciwna innym orientacjom niż hetero. Tylko.. Przyłapuję się na zwracaniu większej uwagi na kobiece ciała, sposób jaki się zachowują. Momentalnie oblewam się rumieńcem gdy zobaczę jak dziewczyny sie pocałują.. albo gdy moi znajomi opowiadają o koleżankach co robiły na imprezie ostatnio..nie zawstydza mnie to raczej chętnie słucham.. zastanawiam się, jak to jest przy pocałunku damsko damskim.. z kolei jak była ostatnio w klubie i poszłam z kumplem na parkiet w tańcu przyciągnął mnie do siebie, jak tylko nasze biodra się o siebie otarły przeszedł mnie taki dreszcz i zrobiło mi się momentalnie gorąco. Lubię facetow, tego jestem pewna, Trudno jest to wszystko opisać. ale no nie wiem.. możliwe że .. gram w obu drużynach? Bo inaczej jak opisac fascynację damsko meska?

Gość RudaPogubiona
Wkurza może nie.. ale faktycznie strach tak. Moje otoczenie nie jest zbyt..tolerancyjne. A ja i tak jestem dosc kontrowersyjna osobą.. Bałabym się reakcji? Toleruję to u innych, ale nie umiem sobie siebie wyobrazic że też.. ten.