Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losingcontrolll

Jestem materialistką-źle mi z tym...

Polecane posty

Gość losingcontrolll

Gdy poznaje jakiegos faceta od razu patrze czy ma auto-jakie, czy ma mieszkanie, gdzie pracuje-ile zarabia itd... Ostatnio poznalam kogos kto nie ma auta, nie zarabia duzo, ale jest przystojny, fajny z charakteru, tylko ciagle mi to przeszkadza,ze jednak nie ma samochodu...Mysle, zeby zakonczyc ta znajomosc...

Kobieta musi mieć wygląd, a facet zaplecze, żeby z tego wyglądu korzystać. A gdzie się podział... Kopciuszek? :) Jeśli Ci z tym źle, staraj się to zmienić w sobie. W każdym można dostrzec wiele pozytywnych cech, każdy ma zalety. Pieniądze czy samochód ułatwiają życie, ale... go nie zastępują. Chyba, że ktoś zamiast do ukochanej osoby woli przytulać się tapicerki swojego samochodu.

Gość ojojojojoojojojo
jestes glupim dziewuszyskiem.Ze tez takie chodza po tej ziemi .A co panna soba przedstawia? Hmmmm? Jaki status panny? Mieszkanie Wacpanna masz? Meble w tym M-3 wlasnym ( bez kredytu)masz? Samochod -nie zlom 15 letni a nowe Audi A3 bez kredytu Wacpanna ma? nie musi Wacpanna zarabiac powyzej sredniej krajowej ( daruje juz to) Jesli tego nie masz panno , to jestes zerem na rynku matrynonialnym. Szkoda czasu na panne , co ma boby przy dupie :-P