Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

palę papierosa

Polecane posty

Gość duszona przez życie
a ja sobie palę i szampana piję...:P:P:P

palę młody dobrze zapowiadający się człeku. Ale coś w tym jest, głodnym, i mógłbym zjeść papierosa

co się tyczy kolacji: chętnie, ale prawda jest taka że sam muszę cyknąć tę sprawę, nie narzekam, lubię pichcić

kafe to nie moj nalog bo bywam tu rzadko , a istnieja ludzie ktorzy siedza tu non stop

"charmsy kafe to nie moj nalog bo bywam tu rzadko , a istnieja ludzie ktorzy siedza tu non stop" wiem, bo sama się do nich zaliczam :D🖐️ nie zebym była z tego dumna... no i moze nie non stop, ale co dzien..

mam to samo :O nie jestem dumna, ze tu siedzę, ale przy laptopie spędzać dziennie muszę dużo czasu, a od tego do kafe tylko jeden klik :O

ja gotuję na bezczelnego, z tego co mam, i co ja, jako facet potrafie przygotować. Dziś na kolację przygotuje sobie jajecznice z pieczareczkami i pomidorkiem. Polecam, a sekret tkwi w ziołach prowansalskich

zioła prowansalske mówisz? ja dziś na śniadanie zjadłam frytki (z mrożonki, upieczone w piekarniku), a na obiad kosteczkę tofu wędzonego... nie jestem najlepszą kucharką :O