Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciorkkkkki

KTOS KUPOWAL TAKIE BUTY? FOTO

Polecane posty

Gość Mlodaaa żona...
Ja takie miałam,, wygodne owszem, natomiast szybko się zniszczyły, długo w nich nie pochodziłam..

Gość buciorkkkkki
a ile konkretnie w nich chiodzilas? bo mi chodzi tylko w sumie o ten sezon przejsciowy przed kozakami.. sa tanie wiec nie musza trwac latami..

Gość mnbkehbkhbn
Mam takie same tylko khaki. Rozmiarówka chyba zaniżona, nie wiem. Ogólnie noszę 40, ale zdarza się 41 baaaaaardzo sporadycznie i w nich mam właśnie 41. Wygodne. Mi też się już bardzo poniszczyły, ale taka cena:)

Gość mnbkehbkhbn
ja ze 3 miesiące, z tym że chodzę mniej więcej w 3 parach

Gość miałam takie już w kwietniu
ja mam takie ale beżowe...troche ciasne w palcach aż mi krwawiło bo wbił sie paznokciec w 4 palec ;/ a poza tym lekkie wygodne

Gość mnbkehbkhbn
ja mam tendencję do masakrowania butów hehe a jak Ty nie, to śmiało je bierz:) są fajne. ale sprawdź długość wkładki

Gość buciorkkkkki
hmm no a one moze sie rozchodzą w sensie ze troche sie zwieksza moze? bo ja mam 41 rozmiar i skoro zanizone to pewnie beda na mnie za ciasne a oni 42 nie maja..

Gość buciorkkkkki
ej no ale skoro ciasne w palcach to nie wygodne :( ja wlasnie szukam czegos zeby palce mi odpoczely.. zreszta tez masakruje buty bo duzo chodze w ciagu dnia..

Gość mnbkehbkhbn
spokojnie Ci się rozbiją! Ale początki mogą być bolesne właśnie w palcach hehe a masz szczupłą stopę? jak tak to nie powinnaś mieć problemu, bo ja np mam papuśne stopy mimo szczupłej sylwetki i to też ma się do siebie

Gość buciorkkkkki
no ja tez nie mam szczuplej stopy.. ehh no ale dobra, skoro mowicie ze sa do rozbicia to kupie.. a mialyscie tez tego producenta? czy jakies inne?

Gość mnbkehbkhbn
ja mam dokładnie te same

Gość Mlodaaa żona...
Ja w nich chodziłam jakieś dwa miesiące i do wyrzucenia;) może założyłam je na zbyt ciężkie warunki ;) jak na czas przejściowy i podobają się to bierz

Gość buciorkkkkki
no to dobra, jeszcze poszukam moze znajde gdzies podobne 42 a jak nie to kupie te, dzieki za pomoc :) buziaki :)

Gość To sa Chinskie buty
U mnie w sklepie tzw.kiermaszu kosztuja 35 zl ,wygodne to fakt ale dlugo w nich sie nie chodzi no coz czego mozna oczekiwac od buta za 35 zl

Gość buciorkkkkki
aha jeszcze jedno. skoro sie rozwalaja to w jaki sposob? pękaja, rozklejaja sie, łuszczy sie ta niby skóra czy co tam z nimi sie robie nie teges??

Gość juhyvcc
ja takich nie mam ale widze po opisie ze rozmiarowka chyba jest nie taka jak powinna. Rozmiar wkladki to 25,5 a rozmiar buta 41- ja nosze 39 i zawsze rozmiar wkladki mam 25, takze chyba zawyzona jest

Gość buciorkkkkki
eh no to pewnie nie wcisne sie w nie.. zreszta skoro chinskie to na bank mniejsze sa niz powinny.. no to uz sama nie wiem. .