Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiezubra

moja kobieta poszla z innym

Polecane posty

Gość lubiezubra

na piwo z kolega z pracy.ona z nim wychodzi raz na miesiac zawsze po wyplacie.Jestem zazdzrosny jak Ch......uj. moje fanaberie trzymam w kieszeni nic jej nie mowie bo to jej kolega i ona chce zeby tak zostało, wiem ze mnie kocha. Czy może szuka wyjątku od reguły???

Gość lubiezubra
no i co o tym myslec ???

Gość gdyby chodzilo o cos wiecej
to by sie spotykali po kryjomu,aby zachowac to w tajemnicy a skoro Ty o tym wiesz, to w czym problem? :)

Gość ojojojojoojojojo
wlasnie przeczytalam twoj post mezowi i powiedzial, ze bardzo niefajnie masz.Co to chodzic na piwo z innym mezczyzna samej ? I byloby mu bardzo przykro , mimo, ze nie powiedzial mi tego.

Gość wfgwbsfd
tolerujesz to ? czemu nie moga zabrac ciebe i kogos jeszcze. czyzby potrzebowali prywatnosci ?

Gość ojojojojoojojojo
nie powiedzialby mi

Gość lubiezubra
wiem. Ale to sie dzieje co miesiac a nawet dwa razy w miesiacu. nie ukrywam ten gosc ma muskulature Van Damma, cwiczy tajski bosks czy inny sport.Ja goscia nie poloze nie mam szans. Zostaje mi perswawzja????

Gość jak wroci, to ją przytul
i zwroc uwagę na to, czy wyczuwasz od niej męskie perfumy. jesli tak- mogli się przytulac itd.

Gość wfgwbsfd
a kto mowi o napierdalance ? mowisz zone ze sie nie zyczysz takich spotkan jej we dwoje bo jest ci przykro i czemu nie moga zabierac ciebie.

Gość wfgwbsfd
mysle ze typ ruch twoja babe a ty sie na to godzisz pozwalajac na te dziwne spotkania we 2.

Gość tak,na bank jest seks.
uspokójcie się. pojscie z kolegą do pubu to nie jest noc spędzona w hotelu. a niby to kobiety są zazdrosne...

Gość lubiezubra
nasz seks jest ok. Mi odpowiada ONA czasami marudzi . Tyle jesli chodzi o seks.

Gość ojojojojoojojojo
po zastanowieniu, maz kazal mi napisac: -jak to jest dziewczyna- to kapnac w tylek, a jak zona ,to postawic sprawe jasno: -nie zycze sobie tego i jesli nie zaakceptuje tego -to koniec. Nie ma lazenia z obcymi chlopami po piwach.

Gość hardcore27 Y
ja bym tego tak nie zostawił.Jak popije za dużo tego piwa to ch..j wie co ona tam z nim wyprawia.

Gość lubiezubra
Postawcie sie w w mojeje sytuacj. Jesli dorwe tego typa to mu zrobie z geby jesien sredniowiecza

Gość chyba autor widzi
w jakim stanie wraca do domu jego kobieta.

Jak mu to zrobisz? Przecież to jakiś Van Damme. Na takiego to tylko pistolet by dał radę.

Gość ojojojojoojojojo
nie czepiaj sie tego faceta.Jesli on nie jest jej mezem, wiec zadnej winy jego nie ma.To twoja kobieta jest nielojalna i ma bardzo olewajacy stosunek do waszego zwiazku. Jesli juz to skieruj do niej zarzuty.

Gość ojojojojoojojojo
jej przetrzep piora :-P

Gość lubiezubra
Oj juz ja skieruje do niej zarzuty. Popmimo to, wciaz czekam na jej telefon.Pozdrawiam

Gość ojojojojoojojojo
masz pozdrowienia od mojego meza .Jestesmy starszym malzenstwem, ale nie przyszloby nam takie traktowanie zwiazku. Na piwo mozna wyjsc razem oboje , badz wspolnie z przyjaciolmi. Od Ciebie zalezy postawienie granic sobie i jej.

"ona z nim wychodzi raz na miesiac zawsze po wyplacie". Póki wypłata jest raz na miesiąc, nie ma obaw. Gdyby wypłacali jej tygodniówki, to mógłbyś się zacząć martwić. :) Wyjście na piwo czy w innym celu jest jak najbardziej OK, ale... regularne publiczne wychodzenie tylko z jednym facetem i w dodatku spędzanie czasu przy alkoholu jest bardzo nie w porządku w stosunku do męża. Co innego, gdyby towarzystwo było co najmniej trzyosobowe. Sam na sam wygląda to nieco dwuznacznie. Musisz o tym powiedzieć, że czujesz się z tym nieco dziwnie i nieswojo.

Gość lubiezubra
mowilem je ze to mi sie nie podoba i nie wyrazam zgody na takie wyjscia. Jej odpowiedz brzmi: To jest moj kolega z pracy nic nas nie laczy poprostu idziemy pogadac o pracy przy piwie i obgadac reszte ludzi z biura. Jest godzina 24prawie....... a jej nie ma a skonczyla pracowac o 16:30. CH..............uj mnie strzela. I co mam myslec?

Autorze, na cholerę ci związek. Szkoda, baby są jakie są. Pobzykaj ją jeszcze jakiś czas, szukając innej przy okazji. Jak się nadarzy okazja to ją zdradź a jak ci z tamtą drugą będzie lepiej się pieprzyć to powiedz o tym swojej obecnej po czym zerwij z nią. I tak samo z tą następną jak ci coś będzie nie odpowiadało.

Takie powinno się wieszać publicznie. Ale po co koleś tracić nerwy, zerwij z tą szmatą. I na przyszłość nie wplątuj się w związki tylko uprawiaj wolny seks.

Gość lubiezubra
ostatnio po jej przyjsciu wieszalem jej kurtke do szafy i zauważylem K...........WA coś co nie daje mi spokoju, na skorzanej kurtce K..........WA COS jakby nasienie meskie JA P.........LE

Gość lubiezubra
ona smiala sie ze ptak ja osral, ale mi w glowie siedzi i nie wiem co o tym myslec bo to wygladalo jak sperma