Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eFTePeWTF

Pytanie...(szczególnie do kobiet)

Polecane posty

Gość eFTePeWTF

Jak można waszym zdaniem interpretować takie zachowanie dziewczyny: Raz mówi(niby żartuje)że powinienem się o nią "ubiegać" a raz w ogóle nie chce ze mną rozmawiać???

Gość Szarygarnitur
Jajca proste !

Gość limoni
chce żebys za nią latał ale to strasznie gowniarskie zachowanie.

Gość nie nie nie znajoma
staraj sie

Gość limoni
chcesz ją zdobyć:) musisz ją olac proste :)

Gość eFTePeWTF
Heh a co ja jestem jakiś "gorszy" żebym za nią latał? Pierw pociska jakieś teksty a potem mnie unika heh.

Gość eFTePeWTF
limoni No ale jak ja ją całkiem oleje to ona oleje całkiem mnie ;) Wiesz ja nie chcę się płaszczyć ale jest bardzo ładną i ponętną dziewczyną którą z resztą bardzo lubię ... ale w obecnej sytuacji to chyba odpuszczę choć serce mówi inaczej bo ma "to coś" ta kobitka ;)

Gość do0000000000
haha:D proste: ona chce zebys o nią zabiegał..ty tego nie robisz;) I ciebie unika..bo mysli sobie nie to nie. Nie bede sprawiała mu radosci. Jakby mnie chciał na zycie nie na sekunde minute to by o mnie zabiegał raz a porządnie. proste? proste:)

Gość GooUUST
Do powyżej to ty chyba nie znasz dzisiejszym dziewczyn

Gość do0000000000
znam

Gość eFTePeWTF
A najbardziej mnie rozbraja i trochę boli jak mówi ilu to o nią nie zabiega i ilu ma adoratorów na liście... to chyba faktycznie zabawa/żarty

Gość eFTePeWTF
do00000 ale ja próbuję czasem zagadywać

Gość do0000000000
jak tak mówi to pewnie daje ci znak, że musisz sie pospieszyc z ubieganiem sie o nią, bo są inni i mozesz nie zdązyc:p z drugiej strony jak sie tak ocigasz i mozesz zyc bez niej całe lata swietlne to znak dla niej ze az tak wiele dla ciebie nie znaczy kapujesz;)?

Gość do0000000000
próbujesz? z kobietami to jest tak, że jak już są na TAK. To chcą raz a porządnie. Więc zagadaj ją raz a porządnie:)

Gość eFTePeWTF
To jak ja mam z nią zagadać wtedy jak ona taka strasznie pewna siebie? I skąd mam widzieć że ona mnie "chce"?

Gość do0000000000
ze ciebie chce? zalezy od kobiety ale przewaznie: planuje z toba przyszłosc pisze ze chce z toba dzieci zdrabnia twoje imie pisze do ciebie wszedzie sama ci mowi o ktorej bedzie i gdzie tanczy tylko z tobą długo sie zegna chce ładnie wygladac poprawia ubior włosy no roznie psychologia to opisuje duzo tego pisac ale to sa konkretne sygnały ze ciebie chce. A jak ciebie nie ma? jestes w budce z kolegami zamiast z nią..to sie nie dziw, ze unika. Kobiety sa proste, to facci są skomplikowani.;) Nie próbuj a zrób to. Wyjdz jej naprzeciw, san za nią. I się odezwij! Raz a porządnie:) efekt murowany. Potem jak będzie żoną nie zapomnij jej listów pisac, odciski ust robic, szminke pozyc od sprzątaczki z pracy:D