Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocny ukryty diabeł

bardzo mało kobiet zasługuje na

Polecane posty

Gość nocny ukryty diabeł
możesz sobie rządzić frajerami i wibratorem facet sobie na to nie pozwoli

Gość a co może dać facet?
:D ja sobie też nie pozwolę, żeby ktoś mną rządził:P i nie mam po co komuś usługiwać, bo sama sobie radzę:) ale do ciebie to nie trafia, że są kobiety dla których gówno znaczycie:)

Gość sama prawde
rozczaruje cie kochany to wy bez nas nie mozecie sobie poradzic. Nie raz spotykam klientki ktore sa po rozwodzie i się ich pytam i jak ma Pani teraz kogos a ona na to po cholere mi obowiazek na glowie po cholere mi facet chce to sobie ugotuje nie chce to nie. I wszystkie klietki tak mowia ,po rozowdzie rozkwitaja i dbaja o sibie i jak juz zaczynaja dbac stwierdzaj ze facet im nie potrzebny :)

Gość megaZdzira
A faceci nie są zdolni do miłości. To po co te wszystkie wywody twórcy tego wątku?

Gość aż tak duże
Wrażenie na tobie zrobiłam? pojęcia nie miałam. :D

Gość nocny ukryty diabeł
bawicie się w swoim towarzystwie bo nikt was nie chce a wrażenie to może robić co tysięczna bo reszta to tragedia

Gość nocny ukryty diabeł
faceci są zdolni do miłości tylko z kobietą a wiec bardzo rzadko dlatego facet bardzo rzadko tworzy trwały związek

Gość paviany traviany
przemawaim w imieniu pavianuf travianuf. Rządamy demokracji i braku rasistowskich odzywek uderzających w nasze imie!

Gość samaprawde
akurat tak sie sklada ze mam meza i paru adoratorów ktorzy mnie wkurwiaja bo nie sa w stanie zroumiec ze jestem zajeta. i jestem w moim zakochana,ale jesli dupek mi wywinie numer i sie z nim rozstane to tez zdecyduje o tym ze bede wolna. To raczej faceci czepiaja sie tego ze nie ma kobiet albo ze leca na kase alo ze zwracaja uwage na wyglada i przewaznie tacy sie czepiaja bo sami nie maja powodzenia I mysle ze tak to jest u ciebie nocny ukryty diabeł

Gość aż tak duże
Jestem jedna na tysiąc? to miło, cofnij czas jak umiesz albo spadaj