Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noezdecydowana kobieta

W co się ubrać?

Polecane posty

W co ubrać się na pierwszy zjazd na studia? Myślałam o krótkiej spódnicce w czerwoną kratę, białej bluzce z czarną aksamitką wiązaną pod szyją i czarnej kamizelce, czarne kryjące rajstopy i pełne czarne szpilki. Mam mocno rude włosy. Tylko nie wiem czy nie zbyt wyzywająco by to było? Mogę też zamiast krótszej spódnicy ubrać dłuższą do kolan białą z czarnym pasem na dole, plisowaną(teraz są modne plisówki), ale to znowu jak na rozpoczęcie roku szkolnego bym wyglądała. Chce sprawiać wrażenie dziewczyny z dobrego domu ale z pazurem, czyli takiej jaką jestem. :)

Gość przypominajka12
Wiem, że nie obowiązuje, galowy to dla mnie odpowiednia garsonka, pytam który z tych dwóch zestawów wybrać?

Pierwszy zjazd.

a to nie możesz ubrac się normalnie?? dzinsy, bluzka i jakas marynarka?? tylko musisz wydziwiać??

ubierz sie tak bys nei czuła się wystrojona jak struś w boże ciało ;) moze być mini moz ebyć szkolna spódniczka, mas zczuć się swobodnei, masz czuc sie sobą :)

No właśnie nie chce wyjść na snobkę dlatego wydaje mi się, że taki trochę collegowy styl będzie dobry. Nie stroje się, normalnie chce się ubrać ale boję się, że mój strój może być odczytany jako wyzywający. Rzadko chodzę w jeansach, bluzce i marynarce. ;)

Gość okask
wystroisz się jak wiochmenka. ubierz się jakbyś szła do liceum na zajęcia.