Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie miałem jeszcze takiej

seks z dziewicą, jak się do tego zabrać?

Polecane posty

Toż przecież mówiłem że ja nie mam czasu ani chęci. Dziewice niech biorą ci co mają czas. O co tobie chodzi?

Gość ffffffffffffffffffffff
nie myśl tylko o sobie, bardziej skup się na niej:) uwierz mi dla niej to będzie 100 razy gorszy stres jak dla Ciebie:P tylko musi być rozluźniona, wiadomo jak będzie spięta to będzie bolało.

Gość lubię duze cycki
zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak seks z dziewicą, ty ją rozdziewiczasz, ale do seksu to jeszcze dużo przed wami, ale powodzenia🖐️ dziewice są niepewne swojego ciała, swoich możliwości, no zwyczajnie nie mają doświadczenia, teorię to znają, ale penisa wziąć do ręki to dla nich wyczyn:classic_cool: ale też mają swój urok, takie niewinne, nie wiedzą co je czeka:P

Gość lubię duze cycki
a co do rad to musisz ją przytrzymać za biodra, żeby nie ,,uciekła":classic_cool:

Gość nie miałem jeszcze takiej
coś jeszcze?

Gość żeby ci to znikło z peniora
będziesz ją miał do końca życia na sumieniu , bo zabierzesz wianek, a się z nią nie ożenisz , a krew dziewicza jest trująca i jak się odpowiednio nie zabezpieczysz spowiedzią i Ciałem Jezusa, to urwie ci kutasa Naczelny Kapucyn RP

Gość żeby ci to znikło z peniora
i wsadzi w dupę

Gość fghjkjgfg
na pewno dziewczyna sie maturbowala kiedys wie jak wyglada jej cialo pewnie chodzila na jakies forum wie co i jak tylko tego po prostu nie robila badz delikatny i nienachalny