Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedszkooole

OPŁATY W PRZEDSZKOLU ????

Polecane posty

Gość Przedszkooole

Witam, Chciałam zapytać jakie opłaty miesięczne ponosicie w przedszkolach i z jakiego województwa jesteście? Miało być taniej a cholera mam 200 zł drożej !!! Słyszałam ,że w nie których miastach obniżyli Jestem z pomorskiego

Gość Przedszkooole
podnoszę

Gość awqq2esw
u mnie na slasku jest za spoznienie 5 minut kara 25 zlotych. Godzine dluzej niz 5 h kosztuje 60 zlotych ....jedzienie 5 zlotych na dzien

Gość Przedszkooole
żartujesz? :)

Gość Przedszkooole
nikt więcej się nie wypowie :(

ja mam dziecko w przedszkolu od 7:30 do 13:30 i te godziny mam za darmo, potem każde pół godziny jest płatne po 1 zł. ja płacę tylko za jedzenie więc wychodzi ok. 88 złotych na miesiąc, jesteś ze śląskiego

Gość Przedszkooole
a u mnie jest na umowie opłata stała mc 300zł od 8 do godz 13 darmowe, poza godzinami darmowymi 3,00zł godzina + jedzenie 3,80 i dodatkowe zajęcia Wychodzi na to,że zrobili drożej nie rozumię tej opłaty stałej 300zł co to ma być? to po co te 5 godz darmowych jak ich nie ma i tak płacę opłatę miesięczną ?

Gość Przedszkooole
nikt więcej się nie wypowie

Gość u mnie w katowicach
większa połowa ma opłacone z opieki a podjeżdzaja po dzieci dobrymi autami, załatwcie z opieki przedszkole !

u nas drożej - wczesniej ok 200 zl z dodatkowymi bez limitu godzin, teraz od 7:30 - 15:30 place 240 + zajecia dodatkowe rytmika i taniec 40 zl. zrezygnowalam tylko z angielskiego, bo po co.

Gość żuli garsą et młaaaaaaaaaaaaaa
nie psize sie rozumiĘ, tylko rozumieM!!!! jezu.... na warmii jest od 7.30 do 12.30 za same jedzenie, kazda dodatkowa godzina to 3 zl. ja jestem zadowlona.

Gość Przedszkooole
dla mnie to bez sensu po cholerę jest w umowie 5 godz darmowych? niby gdzie one są?!!! głupków z nas robią 5 godzin darmowych jak i tak płacę opłatę stałą !! Wkurzyć się można!

Gość żuli garsą et młaaaaaaaaaaaaaa
to ile placisz tej stalej oplaty za 5h? ja place 5,50 zl za 1 dzien. nie wychodzi wiecej niz 100zl m-c. plus dodatkowe godziny i zajecia.

Gość a może kanapka
W Łodzi za godzinę pobytu 2,08 Godziny bezpłatne to 8-13 Pobyt w godzinach 6-8 , 13-17 jest płatny Wystarczy policzyć ! U mnie wyszło taniej niż poprzednie czesne miesięczne :)

U mnie dziecko od 7:30 do 16:30 256zł opłata stała 95 zł wyżywienie 100 zł komitet 35 zł ubezpieczenie 50 zł wyprawka,i jeszcze dokupić kubeczki jednorazowe i chusteczki Przedszkole publiczne. A i wycieczki płatne Woj.Opolskie ,Opole

Gość Przedszkooole
a może kanapka... no u Ciebie taniej nie masz opłaty stałej ja mam tak samo jak Ty tylko z tą różnicą że do tego wszystkiego opłata stała 300zł mc i to jest porąbane!

Gość Przedszkooole
szalona misia.. u mnie opłata stała 300zł wyżywienie około 80zł mc, komitet 100zł (za cały rok) ubezpieczenie 39zł i też kupować co mc chusteczki jednorazowe i mokre + dodatkowe zajęcia Za wszystko już zdzierają !!

Gość Przedszkooole
nawet teatrzyk jak robia w przedszkolu to trezba za niego zapłacić to nie jest duża kwota 4-10zł ale zdzierają na wszystkim

Gość Przedszkooole
lepiej wychodziłam na starych zasadach opłata stała była 256 zł + wyżywienie + dodatkowe zajęcia a teraz opłata stała i jeszcze wymyślili to głupie 3 zł za każdą godzinę poza 8 a 13-tą !!

Gość a może kanapka
Autorko czy to prywatne przedszkole ? Ja mówię o państwowym

Gość Przedszkooole
Państwowe

Gość Przedszkooole
w innych miastach np. sopot znajoma ma taniej a u nas zrobili drożej !

Gość dfdegdrtgrt
z opieki teraz idioci przedszkola nie zalatwicie!!!

Gość dfdegdrtgrt
a my mamy przesrane poniewaz za spoznienie sie po dziecko juz 5 minut placi sie 25 zeta kary

Gość Przedszkooole
jakiej opieki, daj spokój! ja tu nie pisze co by wykombinowac z opieki tylko o opłatach miesięcznych, miało byc taniej a jest drożej i to o dużooo !!

Gość Przedszkooole
chyba napiszę pismo do gminy z podpisami innych rodziców bo to jest przesada płacic tyle za przedszkole!!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja wcale bogata nie jestem a jestem zmuszona płacić 800zł za pryatne,więc nie przesadzajcie,że chcielibyscie za darmo

Gość Przedszkooole
z tym spóźnieniem to już w ogóle przesada jak można coś takiego wymyślec, tylko zżerają od rodziców, ale dzieci mamy robic wiecej !!

Gość Przedszkooole
nie piszę, żeby mieć za darmo, ale jakieś granice powinny być

Gość dfdegdrtgrt
to mialo byc do pstu w ktorym ktos napisal zeby isc do opieki