Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wucet

różne zachowania

Polecane posty

Gość wucet

zauważyłam u siebie dziwną przypadłość m.in przy obcych ludziach jestem całkiem towarzyska i bardziej otwarta ale jak mnie bliżej poznają to tracę na wartości i znów się zamykam w skorupie... albo : przy tych mniej atrakcyjnie osobach jestem duszą towarzystwa, a przy takich rozgadanych, atrakcyjnych - jestem zamknięta . mam kilka różnych zachowań, przy rodzinie inna, przy koledze inna, przy drugim koledze inna, przy kolezankach inna ... jak myślicie co z tym zrobić i czemu ja się mogę tak zachowywać ? jakieś pomysły ? moze sama do tego dojdę ale proszę o jakąś reackje ;>

Gość klaustrofobiczna_jazda
Masz kilka różnych zachowań , zależnie od sytuacji, nastroju i otoczenia? Gratuluję, nie jesteś rośliną :-)

Gość Męzczyzna 38
Witaj..... moim zdaniem takie zachowania to efekt kategoryzacji ludzi z którymi sie sppotykasz. W zalwznosci od tego czy jestes pewna tego ze cie nie ośmieszą lub nie bedziesz wiedzała co robic tak z nimi prowadzisz rozmowę. Jesli uznasz ze według ciebie dasz rade rozmawiac z nimi to stajesz sie elokwentna a z tymi którzy zasakaujacię elokwencją stajesz sie zamknięta..Czyli włąsna ocenia ..w tym sił i możliowści poradzenia sobie z, przeciwnikiem

Gość wucet
mezczyzna - dziekuję za odpowiedz. i własciwie,rzeczywiście kateogryzuje ale nie wiem jak spojrzeć na innych innym okiem, i nie kateogryzować. tak, coś w tym jest.