Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męzczyzna 38

Szukam kobiety by się w niej zakochać

Polecane posty

Gość Do dziewczyny która
A zdjecie na spacerze wydaje mi sie znajome...I zdjecie z piwem tez daje do myslenia, bo bylo i takie. Podasz jeszcze jakies szczegoly tych konkretnych dwoch zdjec? Na zdjeciu z piwem byla jeszcze jakas osoba?

Gość jagodziankaa
Hahaha. I czym ty sie chłopie podniecasz?pan wielu nikow,kont gg." dokladnie kafeteryjny bawidamek :D

Gość Do dziewczyny która
Ciekawa jestem jak wyglada troll, ale ten inny troll, a nie ty Michas74. Ile razy mozna ci to samo pisac? ;O

Gość Do dziewczyny która
Nawiasem mowiac Michas74 w zyciu bym sie z Toba nie umowila po zobaczeniu tego zdjecia :P

Jedyne co mogę powiedzieć... Żal mi was, kafeteryjni przebywacze... Kiedyś, dawno temu, byłem jednym z was, ale... na szczęście mi przeszło! Ot... Czasami sobie wejdę, poszukać newsów o mnie rozsiewanych przez, kogoś kto nawet jak będzie miał 80 lat, to będzie mi tu jechał... Po prostu następny, zryty przez dostęp do komputera baniak... Pozdrawiam!:)

Gość Do dziewczyny która
Masz manię na swoim punkcie chlopie. Topik nie o tobie, kilka razy juz to bylo pisane, a ty dalej jak chomik na kręciołku nawijasz że to komentarze w twoim kierunku ;o

Gość to stray facet :/
Nie znalazl do tej pory laski, bo ciagle szalal a teraz nagle szuka znacznie mlodszej:o Jeszcze pisze pod publike:o Szkoda czasu 🖐️

Gość fujfujfujfuj
autor=michas 74 jak trzeba byc naiwnym aby jeszcze nie wykapowac desperacja bike z ciebie dziewczyno ta powyzej mnie

Gość ja byc złośliwa baba hehe
szuka ktos tutaj tej kobiety? czy już po zawodach? heh

Gość Męczyzna 38
Witam Miłe Panie W zwiazku z wczorajszym poruszonym tematem jak wyzej dziękuję wszystkim którzy zabrali głos a szcególnie tym którzy nie bali się i napisali do mnie. Jesli jeszcze jest ktoś chętny to jestem otwarty na korespondencję fajny_facet_73@o2.pl

Gość jużnieżona
A jak zapatrujesz sie na sprawę odległosci? Być moze pasuje do twojego obrazka aczkolwiek dzieli na troche kilometrów wiec pewnie nie byłabym odpowiednia kandydatką. Ale w sumie ciekawi mnie jak rozwiazałbys problem odległosci. Zakładam, ze nie przewidywałbyś przeprowadzki...praca lub moze inne wzgledy...Ale ogólnie zainteresowałes mnie sobą...

Gość Męzczyzna 38
Witaj.. Jesli chodzi o odległość..nie wiem jaka..ale masz rację nie jestem skłonny do przeprowadezki. Ale nie wykluczam tego by kobieta przeprowadziął sie do mnie. Jesli chciałabyś coś wiecej sie dowiedziec to napisz na meila i zapytaj o szczegóły a odpisze z chęcią

Gość a ja nie szukam mężą
mam już beznadziejnego... ale chłopaka bym chciałam poznać:)

Gość cat_let
Witam, znam pewną piękną i mądrą kobietę, która szuka miłości przez duże "m"... Tylko, że mieszka nie w Polsce i nawet nie wiem, czy życzyłaby sobie abym była "swatką" w takim miejscu :) Tyle, że ma 40 lat i dzieci i nie czytałam przyznaję tekstu...jakie "wymogi",ale w wolnym czasie kuknę :) Kobieta super i bardzo bym chciała, by była szczęśliwa :)

Gość do michasia specjalnie
nie mam zamiaru "jechac"ci do 80-tki bo mam jak wiesz inne sprawy na glowie...ty naprawde cierpisz na manie przesladowcza:):) weszlam tu przypadkiem i co widze?hahaha...nie siedze na forum i nie mam "zrytego" baniaka.nie szukam faceta na sile jak ty kobiety...zobacz co tu o tobie wypisuja...kafeteryjny bawidamek...i wbrew pozorom nie ciesze sie ze masz taka opinie...szkoda tylko ze jak ktos napisze o tobie cos negatywnego to zaraz myslisz ze to ja...mnie to nie bawi Michal,mam swoje zycie...