Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męzczyzna 38

Szukam kobiety by się w niej zakochać

Polecane posty

Nie mówię o tolerowaniu chamstwa, ale zaperzać się czy straszyć, bo jakaś pomarańczka głupoty wypisuje... Istna kostnica. Kafeteria rządzi się własnymi prawami - jeśli jeszcze nie wiesz, to poczekaj do wieczora, jak zleci się stadko zasiedzialców :) Gdyby każdy reagował na pomarańczowe zaczepki lub prymitywne odzywki niektórych, sądy miałyby pełne ręce roboty ;) Wrzuć na luz, ignoruj niepełnosprawnych umysłowo i inteligentnych inaczej i od razu świat nabierze kolorów :) Powodzenia, Kościeju :)

Gość Męzczyzna 38
Witaj Aniu Ja nie szuakm na siłę ale wierzę w to iż spotkam kogoś kto odwajemi szacunek i poświecenie dla drugiej osoby. Jesli teraz nie znajde to moze za jakis czas......Wiem ze warto ryzykowac by cos zdobyc

Gość fajna.....
zawsze warto ryzykowac.....:)

Gość Męzczyzna 38
Miłe Panie na eazie będemusiał zmykać by pobiegać trochę....jesli któraś z was uzna ze warto zaryzykować i poznac mnie to zapraszam do napisania meila fajny_facet_73@o2.pl a z pewnoscia odpowiem na kzdy email nawet negatywnie. Pozdrawiam

Gość Męzczyzna 38
Miłe Panie na azie będe musiał zmykać by pobiegać trochę....jesli któraś z Was uzna ze warto zaryzykować i poznac mnie to zapraszam do napisania meila fajny_facet_73@o2.pl a z pewnoscia odpowiem na kzdy email nawet negatywnie. Pozdrawiam

Gość jaka szkoda, ze nie jestesś
Nie pasuję do obrazka// jestem samotną matką. Nie mam wyższego wykształcenia, dlatego pracuję tylko dorywczo w telemarketingu gdyż nie mogę znaleźć pracy na umowe o prace tylko zlecenia lub umowa o dzieło. By wyżyć dorabiam jako sprzątaczka. Miesięcznie mam ok 1300 dochodu, także nie stać mnie nawet by wyjść na randkę a nie żeruję na innych. Jednak życzę tobie by się powiodło poszukiwanie i jakaś kobieta, która wykonuje bardziej nobilitującą pracę zaznała spokoju i bezpieczeństwa w twych ramionach --- nie odniosłeś się do tego tekstu, dlaczego??

Gość Męzczyzna 38
Miałem już wiele kobiet ale wszystkie mi się znudziły i je porzuciłem. Teraz dobiegam 40tki, latka lecą więc desperacko szukam kogoś na starość, odzywajcie się dziewczyny! aha mogę mieć jakieś tam nieslubne dzieci ale to chyba nie problem.

Gość ze wam chce sie jeszcze tesnic
logika wskazuje ze to podszyw 🖐️

Gość zgaduj_zgadula
albo jest policjantem albo pracuje w innych służbach mundurowych.. wiem poznałam po sposobie pisania.. :)

Gość zgaduj_zgadula
zgaduj_zgadula5@o2.pl

Gość Joyjoyjoy
Hehehe dobre :D

Gość zgaduj_zgadula
ja nie wysłałam;):):) i póki co nie widzę takiej potrzeby:) choć wydaje się być sympatycznym :) haha

Gość zgaduj_zgadula
ja nie wysłałam;):):) i póki co nie widzę takiej potrzeby:) choć wydaje się być sympatycznym :) haha

Gość _niedoświadczona_
to znowu michas z warszawy czaruje i szuka naiwnej na forum :D

Gość MalinowaKrólowa
Z tego co czytam to fajny facet jesteś. Życzę Ci żebyś znalazł tą jedyną. To, że szukasz młodszej- masz do tego prawo. Wiele kobiet woli starszych i też mają prawo. I pisze to 22 latka. Powodzenia :)

Hahahahahahahahahahhahaha!!! No nie mogę! Uśmiałem się do łez! Czytając temat, wyczułem, że będzie tu wzmianka o mnie!;) Żeby nie psuć tematu autorowi, kilka słów wyjaśnienia... Po pierwsze: nie mam 184 cm. wzrostu. Po drugie: nie interesują mnie lektury o Agencie Tomku i jakieś bzdury wypisywane prze naszych polityków. brrrr... Po trzecie: nie jestem fanem opery i filharmonii. Po czwarte: jedyne, co nas łączy, to miasto, w którym mieszkamy. Po piąte: tatuaże mam nie tylko na ręce.;) Ja się czerwienię.. dziękuję, za miłe słowa;) (jeśli były do mnie skierowane), ale nie przypominam sobie kogoś z kim chciałbym się spotkać i się nie spotkałem... P.S. A teraz poczekam i zobaczę, czy i jak się topic rozkręci...;) Buźka!

Gość Autora wcięło
;)

Gość Herr Thomas
Jest i Michaś Czaruś :D:D:D:D:D:D:D:D:D tak,tak czułeś, że w wątku o tobie wspomną:D:D:D:D:D koorwa jaki infantylny chop :D

Gość Do dziewczyny która
napisała że autor to Michał i ma tatuaż...możesz napisać coś więcej o nim? Ja chyba też wiem o kim piszesz ;) Jak on wygląda na zdjęciu które ci przysłał?

Gość ecfhvgjbn
na klacie tez ma tatuaze wielki doslownie jak kryminalista

Gość Do dziewczyny która
A jakie zdjęcie ci przysłał? Widać dokładnie twarz? Jak wygląda?

Gość Do mnie tez
Szanowny Michas pisał. I nie spotkał się,a ponoc chciał. Hihi. Kłamczuszek.:-). Dziewczyny z daleka od niego. Bo i tak zostawi a potem udaje ze nie zna.;-)

Gość Do dziewczyny która
Ale dziewczyny podajcie jakis szczegoly o nim, caly czas sie zastanawiam czy pisalysmy z tym samym gosciem. Napiszcie dokladnie jakie zdjecie/zdjecia dostałyscie

hehehehehehehe... jak fajnie kij w mrowisko czasami wsadzić! Dalej, mróweczki!! Uwijajcie się! Ileż to ja Was oszukałem i zdradziłem?!:D:D:D:D Tak naprawdę tylko jedna kobieta może uczciwie powiedzieć o mnie, że byłem dla niej skurwysynem... Ale na pewno nie żadna z Was!!:P:P:P

Gość Do dziewczyny która
Ale chlopie, my tu raczej nie o tobie. Przynajmniej ja. Co sie tak soba podniecasz, spasuj, to niezdrowe :P

Gość Do dziewczyny która
Nie ten sam. Caly czas mowie ze chlopie nie o ciebie tu idzie.

Gość Do mnie tez
Fotka na spacerze,z piwem,w gorach. Ale kazda mogła widziec inny zestaw. Hahaha. I czym ty sie chłopie podniecasz?pan wielu nikow,kont gg.

Hehehehehe. nie o mnie, ale tak ciekawa jesteś, jak to wygląda ten troll paskudny..:P:P:P To masz! po prostu mam już dosyć wycierania sobie mordeczek michasiem! Jeśli chcę się z kimś spotykać, to się spotykam, jeśli nie chcę, to nie. A jak ktoś tego nie rozumie... Sorki! Widać ma problemy ze sobą..:D:D:D:D:D A teraz już oddaję głos autorowi. i taka moja rada. Przestań biegać w maratonach, bo Ci lalki uciekają...;)