Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gołodupiecccc

umowiłam sie z kolega i musiałam zaplacic

Polecane posty

Gość gołodupiecccc

najpierw za piwo. zaproponowalam ze zaplace bo myslałam zxe odmowi :O ale nie kurwa. potem poszlismy cos zjec i musiałam zaplacic polowe (tez zaproponowałam bo myslałam ze tym razem na prawde zamowi )

Gość gołodupiecccc
odmówi*

Gość ngn
dobre;)) no coz jestes frajerką :D

Jak rozumiem, po prostu sie umowiliscie, on Cie nie zaprosil. W takim przypadku kazdy placi sam za siebie. Normalka

Nie bo paniusia się spodziewała wymarzonego hahah niema równo uprawnienia się zachciało to mamy. I ja tam popieram,od dłuższego czasu staje po stronie facetów bo traktujemy ich jak ścierwa. Starać oni się muszą,kasę wykładać oni muszą a my jak chcemy to pstryk i zmiana na innego. A co myślicie że oni nie czują bólu?? Dorze zrobił,zapraszasz to stawiasz. Życie by było zbyt cudne jak by każda babka zapraszała a facet płacił.heheheh ty się wysil jak go chcesz.

Gość gołodupiecccc
nigdzie go nie zaprasdzałam :O on to zaproponował kurwa

Gość widocznie stwierdzil ze jestes
samodzielna, nowoczesna, odpowiedzialna kobieta kazdemu moze sie pomylic :D

Ale zaproponował coś w rodzaju "wybieram się gdzieś tam, idziesz ze mną" albo "wyskoczymy" czy "zapraszam"? Jesli to ostatnie, powinien zaproponowac, ze zaplaci. Ale oczywiscie nie w momencie, kiedy Ty proponujesz, ze zaplacisz sama za siebie... Ja zwyklam placic za siebie, ale jesli bym nie chciala tego zrobic, nie proponowalabym. Co wiecej, nie wahalabym sie zwrocic uwagi, ze kto zaprasza - placi. Wiecej asertywnosci :D

Gość jak nie masz pieniędzy to
nie oczekuj że ktoś będzie płacił za twoje towarzystwo

Gość Krystyna000
Bo jesteś głupi pizda, jebana naiwna frajerka. Jesteś kurwą tylko bo to on Cię naciągnął.

wyskakuj z pieniędzy i nie zapomnij o wysokim napiwku, bo facet który wspaniałomyślnie dotrzymuje Ci towarzystwa pomyśli sobie że jesteś skneruską, a takie kobiety nie nadają się do związku i trzeba od nich uciekać jak najdalej :) oczywiście musisz go też odwieźć lub ostatecznie zapłacić za taxi, inaczej wyjdziesz na wieśniarę bez szkoły. najlepsze jest to, że zjawisko postępuje :) kocham równouprawnienie :)

Moim zdaniem on powinien zaplacic :/ przeciez tu nie chodzi o miliony ale mily gest.... a skoro nie zaplacil to szkoda mu bylo kasy.... nie ma w jego zyciu miejsca na romantyzm i kobiety

Gość Kleofas Onaniasz
Płaciłaś ponieważ nie masz odrobiny samokrytycyzmu. Gdybyś zdawała sobie sprawę z tego, że nie jesteś atrakcyjna, to uniknęłabyś strat finansowych. Faceci płacą tylko za bardzo atrakcyjne kobiety.

Gość Kleofas Onaniasz
Wyjaśnię wam zaściankowe buraki ze słomą w gumiakach :classic_cool: Przy równouprawnieniu płaci ten kto zaprasza !!!

Gość Kleofas Onaniasz
Tak żartem. Jak kobiety mówią, że facet jest skąpiec, to teraz można tak powiedzieć o autorce. Nawet nie chciała zapłacić za faceta :P

Z reguły jest zasada, ze płaci zapraszający.. chyba że umówimy się inaczej, że np. kazdy za siebie płaci, a w dobrym tonie jest, jeżeli chłopak zaproponuje, ze zapłaci za oboje.. I na odwrót jesli kobieta wyjdzie z taką propozycją, to mężczyzna powinien to zaakceptowac..

szalona_misia - ja się z toba nie mogę zgodzić.. Fakt, mężczyźni też czują :P odczuwają ból, przykrość, żal itp.. ale to oni powinni się za nami uganiać, nie my za nimi, bo inaczej wejda nam na głowę...

Gość edsegfrgrf
znam takie co to wszedzie pojda tam gdzie dostana wszytsko za free. Mam znajoma ktora pali ale łazi po kolegach by palic za darmoche i tka smao jest z alkoholem czy jedzeniem

Gość Kleofas Onaniasz
Edyciak szalona_misia - ja się z toba nie mogę zgodzić.. Fakt, mężczyźni też czują odczuwają ból, przykrość, żal itp.. ale to oni powinni się za nami uganiać, nie my za nimi, bo inaczej wejda nam na głowę... Chyba się ze ślimakiem na głowy zamieniłaś :D To baby wchodzą facetom na głowę, są nieznośnymi heterami i wiecznie mają masę problemów. Dlatego faceci przedwcześnie umierają na zawał, albo na wylew. baby podnoszą nam ciśnienie :O

Gość edsegfrgrf
Kleofas Onaniasz ale jak zobaczycie niezla dupe ktora ma tylek i cycki na wierzchu to od razu warioujecie i dajecie soba pomiatac, wykorzystywac buahaha...sami z siebie zalosnych glupkow robicie

Gość Kleofas Onaniasz
edsegfrgrf Kleofas Onaniasz ale jak zobaczycie niezla d**e ktora ma tylek i cycki na wierzchu to od razu warioujecie i dajecie soba pomiatac, wykorzystywac buahaha...sami z siebie zalosnych glupkow robicie Nie dajemy pomiatać sobą. Komplementujemy, przymilamy się, kłamiemy, do póki nie da nam szparki :)

Nie rozumiem problemu. Jak w ogóle możesz oczekiwać, że facet za Ciebie zapłaci? Jesteś jego utrzymanka, czy jak? Ja bym się wstydziła, gdyby facet za mnie płacił, mam swoje pieniądze i stać mnie.

Gość Kleofas Onaniasz
Dokładnie. Jak cię nie stać, to siedź w domu i zakładaj tematy na Kafeterii :D