Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diaderko

PIORACE KULE , ORZECHY ITP

Polecane posty

Gość diaderko

SLUCHAJCIE CZY KTOS Z WAS UZYWA*L KULI PIORACYCH, SASZETEK ALBO TYCH ORZECHOW PIORACYCH? PYTAM BO NIE CHODZI MI O BYCIE ECO ALE O OSZCZEDNOSC.TA KULA DO PRANIA PONO2 STARCZA NA OK.1000PRAN ALE CZY TO JEST NAPRAWDE AZ TAK SKUTECZNE I USUWA WSZELKIE PLAMY?

Gość powiem tak moja droga
tandeta na maxa, poszzukaj tematu o orzechach

Gość Tajemnicze przyrządy.
Kule piorące,"orzechy"i inne niezidentyfikowane przedmioty i obiekty oddziaływujace na stan czystości ubrań [pochodzące z innego wymiaru]:classic_cool: Zapraszam do dyskusji entuzjastów zagadnienia

Gość Prof A
Kule mogą przekazywać tajne sygnały z przestrzeni kosmicznej a szczególny ich potencjal uaktywniają zarówno woda,stosowne detergenty jak i ruch wirowy na zamkniętej przestrzeni w jakiej przedmiot ów zostaje ulokowany. :classic_cool:

Gość orzechy działają
zawierają saponiny tj pienią się jak mydło i to zaden cud. kule na 1000 prań? A pralka tak długo wytrzyma?

Gość Aneta[Wa-wa]
WitamTeż słyszałam i czytałam często o takich sprawach. Jest sporo opracowań naukowych w jakich ramach-dowodzi się że pralki mogą być używane jako przejście do odrębnych wymiarów a wszystko za sprawą owych kul(tylko muszą to być "prawdziwe"kule).

Gość Jonatan (Gdańsk)
Były w swoim czasie prowadzone pewne eksperymenty przez Nasa a ich przebieg dowodzi że pralka z kulą jest (użyta w odpowiedni sposób)w stanie dokonać "załamania kontinuum czasoprzestrzennego.

Gość Sunią__gwizdunia
Tak dla przeciwwagi, żeby nie było że sa zupełnie bezużyteczne to można powiązać je do kupy, żeby tworzyły coś w rodzaju łańcucha i robiły za kule miłości. Potem trzeba sobie je włożyć w... Już panie domyślą się gdzie.

Gość Ergoekonom
zawierają saponiny tj pienią się jak mydło i to zaden cud. kule na 1000 prań? A pralka tak długo wytrzyma? To jest dobre pytanie. Tu nie tyle chodzi o kule co o wydajnosc pralek. Generalnie przecież nie robimy chyba prania codziennie?Eksploatacja urządzenia jest przy praniu co,przykładowo, kilka dni(tudzień)na kilka lat. Ale trzeba się zgodzić z jednym. Obecne urządzenia tego typu są bardzo zaawansowane technicznie-mają programy,różne tryby i ustawienia-panele z czytnikami i inne bajery-to się,mam takie wrażenie,odbywa jednak kosztem żywotności takiego urządzenia.

Gość Ergoekonom
zawierają saponiny tj pienią się jak mydło i to zaden cud. kule na 1000 prań? A pralka tak długo wytrzyma? To jest dobre pytanie. Tu nie tyle chodzi o kule co o wydajnosc pralek. Generalnie przecież nie robimy chyba prania codziennie?Eksploatacja urządzenia jest przy praniu co,przykładowo, kilka dni(tudzień)na kilka lat. Ale trzeba się zgodzić z jednym. Obecne urządzenia tego typu są bardzo zaawansowane technicznie-mają programy,różne tryby i ustawienia-panele z czytnikami i inne bajery-to się,mam takie wrażenie,odbywa jednak kosztem żywotności takiego urządzenia.

Gość mitula
Tajemnicze przyrządy. Kule piorące,"orzechy"i inne niezidentyfikowane przedmioty i obiekty oddziaływujace na stan czystości ubrań [pochodząc" Nie ma w tym niczego tajemnego. W Polsce też rośnie roślinka, w korzeniach której można prać, i to najdelikatniejsze rzeczy. Orzechy, a właściwie skorupki orzechów zawierają saponinę, która pierze, ot i cała "tajemnica".

Gość orzech do prania
podbijam bo na czasie