Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaaaaa22222222222222

Przesadzilam?

Polecane posty

Poznalam niedawno pewnego chlopaka. bylam wtedy w jego miescie i tam sie poznalismy. on wtedy do mnie czesto podchodzil ,zagadywal ,zaprosil na spacer po miescie. potem ,jak przyjechalam do domu pisal do mnie dosc czesto tzn codziennie lub o drugi dzien stwierdzilam ,że jak ja napisze do niego pierwsza to nic sie nie stanie i napisalam mu pierwsza tak ze 2 razy ,a tak to odpisywalam mu tylko no i zaprosilam go do siebie do miasta. ale w sumie to on mnie pierwszy zapraszal na spacer.. dobrze zrobilam czy powinnam byc bardziej niedostepna?

Gość sjcslk
koorwa dzieci czy wy nie macie co robic? ja pierdole, coraz bardziej debilne pokolenie rosnie💤 do ksiazek poszla von

ale czemu debilne? poprostu nie raz faceci sa bardzo skomplikowani i nie mozna byc za bardzo nachalna

czemu brak slow? nie raz sie spotykalam z tym ( i u siebie i jak kolezanki opowiadaly) ze dorosli faceci ich zaczeli olewac jak tylko wykazywaly inicjatywe

Tak, powinnaś być bardziej niedostępna. Zbuduj wokół siebie fosę i wpuść do niej pijawki, postaw jakieś mury najeżone drutami kolczastymi, zatrudnij ochroniarzy i bez weryfikacji gałki ocznej i kody DNA za Chiny nie dopuszczaj do siebie. Będą walić drzwiami i oknami, zobaczysz. Bosz...

Gość zeenr
brak slow, bo pytasz obcych ludzi, jak masz postepowac. brak slow, bo miedzy byciem niedostepną a narzucaniem się jest cos pomiedzy.

no wiem.. ale to zaproszenie go do sibie nie bylo nachalne?

no w sumie fakt ze nie powinnam sie pytac obcych ludzi ,ale nie potrafie sama obiektywnie ocenic

Nie zrobiłaś nic złego Pamietaj zeby nie byc zbyt nachalną ale też nie udawaj mocno niedostepnej bo i po co