Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urlopowiczka:)(,

gdzie wyjechac w grudniu

Polecane posty

Gość urlopowiczka:)(,

cześć drogie mamusie może to nie odpowiedni dział ale czytam kafe i wiem,że tutaj siedza normalni ludzie i może ktoś coś doradzi Mam pytanie i nie ukrywam,że liczę na waszą pomoc. Koniec grudnia a początek stycznia chciałabym z mężem gdzieś wyjechać. Myśleliśmy nad Egiptem bo tam w miarę tanio. Poszperałam niestety w necie i okazało się,że w Egipcie w tym czasie ok godz. 17 robi się już ciemno , wiele basenów w hotelach w tym czasie jest pozamykanych , ranki i wieczory juz chłodne i ogólnie lipa. Możecie polecić miejsce gdzie jest o tej porze ciepło i jet w mare tanio. Bo wiadomo,że np na dominikanie pewnie jest ciepło ale taka wycieczka to ok 5 tyś. Możemy przeznaczyć na ten cel troszkę ponad 2 tyś. Gdzie możemy jechać za taka kwotę?

Gość zielone oczczka
najtansze to egip ,tunezia,turcja ..no ale grudniu nie masz co liczyc tam na pogode. ale wiesz co.ja bym poczekala do grudnia i zobaczyla oferty last minut.bylam na dominikanie w marcu i wierz mi ze to cudowne miejsce.wycieczka kosztowala nas ok 1000euro ,bo wykupowalismy ja w niemczech .bylismy tam 8 nocy ,all inclusiv ..bylo cudownie.raj na ziemi,polecam kazdemu.wolalabym nie jechac nigdzie przez 2 lata zeby odlozyc i jechac tam jeszcze raz. takze zastanow sie ,i lap ofert last minut.polecam PUNTA CANA na dominikanie ,zdjecia mozna obejrzec w necie.

Gość urlopowiczka:)(.
dominikana mi się marzy. Oglądałam zdjęcia koleżanki a na żywo to musi być 1000 razy piękniej. podobno raj na ziemi. Ale nawet z last minute myślę,że to koszt ok 4 tyś a wiadomo do tego coś jeszcze trzeba mieć i coś kupić na wyjazd to z 5 tyś wyjdzie. :( poszperałam trochę i w grudniu na wyspach kanaryjskich jest ciepło i ceny nie są aż takie straszne. więc pewnie padnie na którąś z wysp. wiadomo to nie domonikana ale tez ładnie jest i nawet plaże podobne .

Ja bylam na Dominikanie w grudniu w zeszlym roku. Jest pieknie ale wg mnie jeszcze piekniej jest w Meksyku...z tym, ze w grudniu tez dosc szybko robi sie ciemno...ok 18-19. Na wyspach Kanaryjskich bylam w listopadzie (na poczatku) i pogoda byla wciaz super (ok 25 stopni min)