Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia.9999999

Mam 21 lat, a żaden facet nigdy nie poprosił mnie o nr telefonu

Polecane posty

Gość gosia.9999999

O randce, związku czy sexie nawet nie wspomnę. Jak to jest w ogole? Dlaczego? Jestem podobno ładna, tak twierdzą ludzie. Chodzę z koleżankami na imprezy, do klubów... poznają różnych facetów. Później się z nimi umawiają. A ja no dobra, tańczę z facetami, rozmawiam z nimi ale nikt nigdy nie poprosił mnie o numer telefonu, nie umówił się ze mną. Nie jestem jakaś nieśmiała, raczej właśnie odważna, staram się być pewna siebie. Dużo żartuję, bo to lubię, mam do siebie ogromny dystans i zdarza mi się żartować z samej siebie. Więc co ze mną nie tak??????

Gość a to dobree
podaj nr :classic_cool:

po tym co napisalas (jaka jestes) to moze faceci traktuja Cie bardziej jak kumpla niz dziewczyne ktora trzeba zdobyc :P

Gość listonosz pat i kot
ja Cie prosze o numer telefonu

Gość Marilenka
Bo w Polsce tacy faceci ciapowaci są. Pojedziesz do Włoch to Cię będą błagać o numer.

Gość gosia.9999999
Dlaczego jak kumpla mnie traktują? To źle, że lubię się powygłupiać i pożartować? Zawsze myślałam, że to moja ogromna zaleta

Gość szufin
Bo to jest zaleta, ale dla dziewczyny-kolezanki :)

Gość pseoudnim nieprawdilowy
pewnie jestes brzydka albo kompletnie przecietna ja tez kiedys bylam brzydka potem zadbalam o siebie mocno i sie zmienilo

Gość gosia.9999999
@szalona_misia Co z na myśli, że to zabawy? Nie chodzę z tymi facetami do łóżka, tylko rozmawiamy i tańczymy. Żadnych seksualnych podtekstów. Nikt się mną nie zabawia.

ale cos w tym jest,w Polsce faceci nie maja inicjatywy,za granica mozna przebierac w ofertach

gosiu moze sama kogos zarwij? jak tak robilam o dziwo dzialalo!!!

Gość gosia.9999999
To ja nie rozumiem facetów. Z koleżanka fajnie się powygłupiać, pożartować i pośmiać, ale z własną dziewczyną już nie jest fajnie? Wesoła dziewczyna to nie nadaje się do związku, czy co?

do zabawy na imprezach a ty zaraz o łóżku. masakra i już masz jeden powód nie potrafisz przenośni odebrać. Jesteś imprezowiczką a żaden facet nielubi chodzić z taką,no chyba że przelecieć ale zapewne dajesz oznaki trudnej i niedostępnej więc nie startują bo z takimi zazwyczaj są problemy. Pracowałam 3 lata na dyskotece i co nie co się widziało

Gość juhuhuhujaaaaaaaa
wlasnie czytalam blog o podobych problemach kobiet hihi..

gosia za bardzo szukasz winy w sobie!!!! to faceci sa do dupy.zamiesc konto na portalu randkowym to zobaczysz ze jednak ktos pisze wiem co mowie,bo mam duzo fajnych kolezanek ktorymi sie nikt nie interesuje,za granica najgorsze pasztety maja jakies tam branie;p

juhuhuhujaaaaaaaa podaj adres

Może obracasz sie w towarzystwie takich mężczyzn których nie pociągasz. Możesz być ładna atrakcyjna itd. ale środowisko facetów woli bardziej wyuzdane dziewczyny. A wygłupy, luz to wielka zaleta u dziewczyny. Skąd jesteś tak apropos ?

Gość Spaghetti
Jeżeli tak, to są dziwni albo homo. Mnie kolega z klasy poprosił o numer, kiedy miałam 9 lat...

Gość gosia.9999999
jestem z Krakowa :)

Daleko, szkoda bo był bym pierwszym który by poprosił o numer i zadzwonił :P Bądź sobą, a chłop sam sie nawinie i będzie szczęściarzem mając taką zabawną, wyluzowaną pannę :)