Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka08

Co można jeść zamiast... ?

Polecane posty

Proszę podajcie mi jakieś propozyjcie co można jeść zamiast chleba na kolację. Proszę, będę wdzięczna :)

Gość to the real side of life
Kiedyś w jakimś programie widziałam kanapki robione z połówek papryki :) A do środka wkładasz co chcesz.

Gość a nie mozesz jesc
chrupkiego pieczywa?

Gość a co!
może jakąś sałatkę

Gość wszystko , przeciez nie musisz
jesc chleba:O jak masz ochote na "kanapkę" to w lisc sałaty zawin wędlinę, ser żółty, dodaj warzywa i już

Najgorsze jest to,że schudłam 10 kg i przez to moje objadnie mogę wszystko popsuć. Nie chcę :( Może wam się to wyda głupie i śmieszne,ale dla mnie to jest bardzo ważne. Zwłaszcza,że mam choresterol i biorę leki. Ostatnio nawet źle się czułam. Sama sobie zdrowie psuję. :(

Gość ciekawawas
możesz jeść kasze, gryczana jest bardzo zdrowa i sycąca

Gość s@motna w sieci
Ja proponuję Ci kromkę "chlebka" z diety Dukana jest pyszna na niej możesz położyć wędlinę lub cokolwiek innego na co masz ochotę przepis to: 2 łyżki otrębów owsianych 1 łyżkę otrębów pszennych 1 jajko 1 łyżka jogurtu naturalnego Ja dodaję jeszcze oregano 5 minut w mikrofalówce naprawdę polecam jedną kromką najadam się do syta. Jeśli nie masz ochoty na tego typu kromkę polecam też zrobić sobie coś na listu sałaty do niego dodać może jakąś sałatkę?

Gość chappp
Jedz chleb z pelnoziarnistej maki, albo razowy makaron z np tunczykiem, czy bialym serem. Na kolacje w ogole niezbyt zdrowo jest jesc owoce i mieso. Gnije i fermentuje podczas nocy

Gość FuckMe
ja w ogóle nie jem chleba jem ryż, płatki itp

mussli, wafle ryżowe, owsiankę, płatki kukurydziane - to czasem jem zamiast chleba , ale nie jestem na żadnej diecie więc nie wiem jak takie menu ma się do Twojej sytuacji

na kolacje powinno sie zjesc bialko i warzywa a nie chleb :) jesli chcesz utrzymac wage , chyba obejdziesz sie bez chleba na wieczor

Gość piczkaxxxxxxxxx
ja zawsze na kolacje jem pól kromki bez masła i dwa dorodne jaja :D