Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyklakasia19

nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zwyklakasia19

Jestem ze swoim facetem ponad rok przez pół roku było dobrze dogadywał sie z moja mama itp potem ona zaczełam mieszać się nam w życie i wszystko psuć nie poddaliśmy się ale oni oboje się nie nienawidzą . Na dworzu jest zimno zawsze spedzalismy czas gdzies nad woda czy gdzies razem. Teraz juz tak nie można bo zima nad chodzi . Do mnie nie przyjdzie bo sie nie nawidza i podobno nie bedzie znizał się do tego poziomu by słuchać mojej matki itp (ona jest w podeszlym wieku inaczej spoglada na świat) U niego nigdy jeszcze nie bylam ale nie chce on i nie chce go zmuszać Co mam zrobić jestem na weekendy bo mieszkam w internacie . Co ja mam wy myślić gdzie spędzać z nim ten czas pomóżcie proszę

Gość zwyklakasia19
Nie chciała bym przeczytać że to dziecinne lub coś podobnego w tym stylu tylko porady

Gość zwyklakasia19
tak nie byłam i nie chce się prosić na poczatku źle się z tym czułam

Gość zwyklakasia19
nie wiem kto ma identyczny psełdonim do mnie ale prosiła bym byś sie nie wypowiadał w tym poście albo zmienił nick

Gość nie chce mi sie logowacc
moj sie z moja mama tez niecierpi:(mowi jeej dzien dobry na korytarzu a matka twierzdzi,ze jej nie szanuje mamy dobrze po 30stce a ta by chciala ustawiac nas i nasze zycie pod nia:O

własnie mam podobnie tylko ja mam lat 19 A wiem ze on nie wejdzie do mnie do domu co mam wymyślec jak możemy spedzać weekendy w takie dni zimne

Gość nie chce mi sie logowacc
trudno mi cos doradzic przeciez nie bedziecie spacerowac:(albo ciagle w kinie siedziec:(

Gość glen b
smaruj mu penisa mascia rozgrzewajaca

Gość lollercoaster
Cóż, pewnie w tygodniu ma "stałą" dziewczynę i rodzina mogłaby go wsypać :P

Gość ile lat ma Twoja mama?piszesz
ze jest w,,podeszlym,,wieku.chyba nie ma,75 lat?i jak Ci sie uklada,z nia ?pogadaj moze i z jednym,i z drugim.to znaczy z mama,i z Twoim chlopakiem?mam nadzieje,ze sie dogadacie.

Gość aneczkabbbbb
to tylko pozostaje Ci porozmawiac ze swoim chlopakiem i u niego sie umawiac.