Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_..

Częściowy brak czucia w stopach

Polecane posty

Gość Marta_..

Cześć, dwa tygodnie temu zauważyłam, że nie mam czucia w połowie stóp (palce, do połowy śródstopia), nie mogę ruszać palcami a na stopie mogę sobie zgasić papierosa i nic nie czuje, udałam się z tym problemem do lekarza, twierdzi, że może to być następstwo urazu kręgosłupa jaki miałam 3 lata temu (jechałam na rolkach, chwila nieuwagi i spadłam z schodów do tunelu, 2 kręgi przestawione, połamane nogi). Powiedziano mi również, że nie mam żadnych zmian w skórze co jest dobrym znakiem bo krew normalnie dopływa i nic nie gnije. Dostałam jakieś leki które wykupiłam i spożywam zgodnie z zaleceniami, lekarz kazał czekać, bo dopiero czas pokaże co to naprawdę jest. Mija drugi tydzień jak zażywam leki jednak bez zmian, ani się nie pogorszyło ani nie polepszyło, ogólnie problem nie jest uciążliwy, jednak dziwnie się czuję np. w szpilkach i trudniej jest mi zachować równowagę. Pomijam fakt, że zbliża się zima muszę kupić buty a trudno dopasować rozmiar jak po przymierzeniu nie czuje czy jest za mały / za duży. Czy któraś z was miała podobny problem ? Czy ktoś wie co to może być

Gość A K I M A
A co z kręgosłupem????

Gość Marta_..
Kręgosłup wydaje się być w porządku, po wypadku miałam półroczną rehabilitację, na dziś dzień nie czuję w nim żadnego bólu, mogę się normalnie schylać, ruszać.

Gość gość
Mam dokładnie to samo. Podbija temat.