Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokjj

jet tu jakis mechanik samochodowy albo ktos kto sie zna?

Polecane posty

Gość pokjj

bo mam problem z autem wydałam 3 stówy na naprawe a i tak nie nprawili

Gość pokjj
nie ma mi sie na zarty..

Gość pokjj
od pewnego czasu zauwazyłam ze samochod na zimnym silniku przy zmianie biegów strasznie wyje jak wciskam sprzegło tzn wyglada to tak jak by sobie sam gazu dodawał przy wcisniety m sprzegle i obroty po zapaleniu silnika jak samochód stoi sa ponad 1 100 a np jak puszcze go na luz to strasznie skacza.. byłam u mechanika i podpiał pod komputer i wyskoczyło ze to sonda .. zamówił załozył zapłaciłam 370 zł za to ;/ dzis rano do pracy jade a tu to samo co było ;/

napisz jeszcze jaki model auta? falowanie obrotów możliwe że silnik krokowy czyszczenie/wymiana.

Gość deawd
ford sportowy silnik 1.7 z tym ze duzo km juz przejechane ma

bardzo trudno powiedziec co jest grane. najlepiej poszukaj na forum twojego modelu czy ktos nie mial podobnego problemu. to nie jest powszechna usterka tylko typowo wada danej marki/modelu. aha i jedz do tych partaczy niech kasę oddają.

Gość jamruzduży
sprzęgło 'puszcza' i pewnie luzu jako tako nie ma, raczej z tym co je nie z silnikiem

Gość deawd
kupiłam samochód i nie działo sie tak dopiero po pewnym czasie sie zaczeło.. kasa poszła w błoto..facet mówił ze na komputerze wykazało pare błedów ale wszystkie tyczyły sie tej sondy i nie gwarantował ze ten problem po naprawie zniknie. nawet juz nie mam nerwów zeby tam jechac i znowu sie umawiac i kase tracic