Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajaca sie...

Jak długo...

Polecane posty

Gość starajaca sie...

... staraliscie sie o dziecko? ja wstepie - wiem - powinnam isc do lekarza się porzadnie przebadac. boje sie ze moze mam jakies problemy. z wczesniejszym partnerem kochalismy sie bez zabezpieczenia, do konca i nic. a obecny - juz 4 cykl i nic. martwie sie. tlumacze sobie ze moze mam tylozgiecie (lekarz mi cos mowil kiedys podczas badania ginekologicznego, ale nie przykladalam do tego uwagi wiec wylecialo z glowy), a moze mam za malo tego homronu ktory podtrzymuje ciaze... do wszystkich kobiet - jak dlugo wy staralyscie sie i czy mialyscie jakies zdrowotne problemy ktore mogly powodowac ze ciezko wam bylo o dziecko????

Gość starajaca sie...
juz sie staramy 17 lat nawet analnie probowalismy

Gość starajaca sie...
czy sa dzis jacys normalni ludzie? bo kolejny topic odwiedzam i znowu wredny podszyw... :( bardzo zalezy mi na szczerych odpowiedziach.

Gość starajaca sie...
moze tu znajde wreszcie chlopa ktory umie robic dzieci bo moj niemota , niedojda jeden jakos nie umie

Gość podszyw to chodzacy kompleks
jw

Gość lilafikila
20 miesięcy i już byłam umówiona na insyminacje,,,a jak nie wyjdzie to InVitro a tu taka niespodzianka. chyba stwierdziłam, że nie mamy szans, wyluzowałam. Psychika w moim przypadku grała wielką rolę powodzenia

Gość starajaca sie...
moze faktycznie, wiele for juz "przemierzylam" i na wielu jest jedno - psychika. ja mam straszne "chcenie" na dziecko. czesto o niczym innym nie mysle. stoje przed lustrem i wyobrazam sobie ze jestem w ciazy,... masakra...

Gość starajaca sie...
z zazdrosci ze moja suczka ma mlode jedno jej odebralam i kupilam beciki i wozek i wychodze na spacery. tylko becikowego nie chca dac

Gość dobraaaa rada
idz do lekarza i się przebadaj, powiedz że planujesz zajść w ciążę i chcesz sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Niby mówi się że dopiero jak się uprawia regularnie sex bez zabezpieczenia przez rok i nic z tego nie wyjdzie to dopiero powinno się iść, ja poszłam do lek po 3 nieudanych cyklach i wiedziałam co jest nie tak i już jest dobrze :) Powodzenia :)

Gość starajaca sie...
ale z jednym partnerem?

Gość dobraaaa rada
a to już jak kto lubi .....

Gość starajaca sie...
i znou to wyzej to byl podszyw :/

Gość starajaca sie...
up up nie ma dzis kobiet ktore maja dzieciaczki?

Gość starajaca sie...
to chociaz moze sa tu takie ktore maja lalki?

Gość starajaca sie...
i zniwu podszywy. przez takich jak ty, nudzacy sie czlowieku, inni nie chca odpowiadac, bo mysla ze to topic'i sciemy. thanx!

Gość starajaca sie...
a ja musze do srody miec dziecko. zlituj sie podszywaczu

Gość Aeuq
It will be done, my Lord!

Gość podszyw to chodzacy kompleks
zawsze zastanawial mnie wiek takich jak ty. jedno jest pewne - narzekasz na brak uwagi w zyciu codziennym. zdrowy czlowiem zadaje tutaj zwykle pytania. ty nie zadajesz. wniosek prosty, nie trzeba go pisac.

Gość jennyaea
zaszalej. Nie mysl non stop chce miec dziecko. Zaszalej dobra muzyka swiece badz spontaniczna jak by to sie dzialo pierwszy raz. Stres i ciagla mysl o dziecku tylko pogarsza sprawe. Powinnas sie rozluznic i dzialac. Nawet upijcie sie bedzie szalenie wariacko

Gość starajaca sie...
up up