Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy to jakieś zakazenie lub grzyb ? prosze o odp bo sie martwie :((

Polecane posty

Gość iwonka13

mam 19 lat . 24 sierpnia miałam miesiączke . 10 września uprawiałam seks. dzień później bolały mnie plecy i brzuch (w zasadzie jajniki) . 23 września dostalam kolejną miesiączke. Była w zasadzie normalna (trwała 4 dni) , w czasie miesiączki bolały mnie plecy, mniej brzuch. po miesiączce znowu bolały mnie plecy (bola mnie w zasadzie na dole , ale boli mnie także krzyż) boli mnie to do dzisiaj . Tylko że do tego czasu pulsowały mi jajniki a dzisiaj miałam silniejsze bóle. Od ponad miesiąca cześciej oddaje mocz , i poddasz jego oddawania od ok 3 dni czuje pieczenie . Mam także na pochwie jakieś białe "wypryski" nie bolą , ale mam . A i dodam jeszcze ze mam śmierdzący śluz (zółty) . Mam także czasami biały (ale bezwonny) Teraz bardzo dbam o higienę i smierdzący śluz zaprzestał . Teraz mam biały i lepki (zastanawiam sie czy to na dni płodne) Ale tak jak wspomniałam bolą mnie te plecy i brzuch . Czy ja moge mieć jakiegoś grzyba albo zakażenie ?

Gość iwonka13
tak znam :( jak to sie mowi , poniosło nas A co do ciązy , możliwe zebym miała miesiączke ( i to regularnie ) a do tego jakiegolwiek objawy tak szybko ? ; /

Tak ja tez w ciąży miałam 2 razy miesiączkę regularną. Oczywiście to spekulacje i konieczna tu jest wizyta u pana od kanalizacji żeńskiej (ginekolog) Bo czasem małe rzeczy prowadzą do poważnych powikłań. A i moja rada,unikaj takich poniosłych sytuacji bo cierpieć będziesz ty a nie on.

Gość iwonka13
no wiem , już nigdy nie zrobie takiej głupoty. Teraz mam nauczke . Mam nadzieje ze to nie ciąza bo sie załamie ;( myslisz ze sa szanse na ciąże ?!!! wieksze niż na jakies zakażenie itd ?

Gość iwonka13
to był stosunek z dużą przerwa (mój trzeci) mam nadzieje ze to nie ciąza . strasznie sie boje , ale mam nadzieje ze to jednak ciąża . Bo od 2 dnia po sotsunku cały czas mam te same objawy. Tylko teraz wystapił ten biały śluz . Jak tylko bd mogła to kupie tekst ciązowy i pójde do lekarza. Mam nadzieje ze powie mi że to tylko jakies kaskudztwo :((

Gość niemalowane\drewno
matko..dziewucho..masz grzybicę pochwy i tyle.. drożdżyce. poczytaj o tym i jutro w podskokach do lekarza po antybiotyki. Twój chłopak pewnie dymał jakaś laskę niedawno co miała grzyba, u facetów się to raczej nie objawia.

Gość iwonka13
okej , dzieki ;) teraz nie ma mnie w domu ale jak najszybciej postaram sie iść . Mam 19 lat i ciesze sie ze to nie ciąża . Dzieki za odp , mam nadzieje ze szybko sie wylecze .